jędrek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam Poszukuję rysunków, rzutów silnika ASP 70 - 4-takt. Format obojętny jpg, pdf, dxf lub inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ASP to w sumie kopia OS, więc może rzuty OS 70 pomogą? http://manuals.hobbico.com/osm/fs-70s-ii-91s-ii-p-manual.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 a takie wystarczy ?? http://www.nastik.pl/asp-fs70ar-p-216.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Witam Dzięki za szybki odzew . O to mi Marcin chodziło . Motyl - to mam, ale za mało sczegółowe. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jak chcesz Andrzej to zrobię Ci fotki mojego a jak coś to wykręcę swój ASP FS 70 i sam sobie pomierzysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzięki Sławku . To co jest od Marcina w zupełności wystarczy. Potrzebuję obrysy do rysunków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Dzięki Sławku . To co jest od Marcina w zupełności wystarczy. Potrzebuję obrysy do rysunków. Jak będziesz potrzebował silnika to daj znać, ja utknąłem w pyle balsowym i maszynach do Vacu na dobre i chyba nie polatam już w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 OK Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.