piotr Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 przeglądałem trochę tematów na forum i spostrzegłem że braknie wam ciekawych planów, oraz poszukujecie nowych i ciekawych maszyn, a może by tak coś starszego. ( nie zapomnijcie włączyć głośników) To się bardzo fajnie ogląda i słucha. Ktoś tam z was szukał rysunków i planów WELINGTONA..................... to trzeba zobaczyć :shock: http://www.myunclewillies.com/about2.html2.html życzę miłych wrażeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 Z czego polowa nie dziala a druga polowa jest platna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 26 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 u mnie bynajmniej chodzi, a nawet biega to trzeba poszperać, a nie zobaczyć pierwszą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 26 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2006 szperalem juz nieraz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Dla mnie Piotrze bomba! Muszę mieć na dokładne pooglądanie conajmniej z godzinkę. Wiesz, że kocham starocie i tu ich jest duuużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz ! :shock: Strona Ci nie działa, czy treść nie odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Te plany to rewelacja. Na ebay można czasami kupić stare Kity sprzed 40- a nawet 50 lat. Sam licytowałem kiedyś takie stare kity ale takie ceny za to wyszły że zrezygnowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Tu można kupić coś w starym stylu: http://www.benbucklevintage.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1&zenid=5065232faaa4d1393f9a16a3b28bafd3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość saper Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Poprostu strony nie działają a te które działaja sa płatne do bani z takimi planami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Te plany to rewelacja. rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreis84 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Te plany to rewelacja. rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany Może dlatego Arku że to nie są plany tylko próbki planów. Jeśli chcesz pełne, dobrze zwymiarowane plany - musisz zapłacić, ach ta komercha :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.