piotr Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 przeglądałem trochę tematów na forum i spostrzegłem że braknie wam ciekawych planów, oraz poszukujecie nowych i ciekawych maszyn, a może by tak coś starszego. ( nie zapomnijcie włączyć głośników) To się bardzo fajnie ogląda i słucha. Ktoś tam z was szukał rysunków i planów WELINGTONA..................... to trzeba zobaczyć :shock: http://www.myunclewillies.com/about2.html2.html życzę miłych wrażeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 Z czego polowa nie dziala a druga polowa jest platna Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 u mnie bynajmniej chodzi, a nawet biega to trzeba poszperać, a nie zobaczyć pierwszą stronę Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 szperalem juz nieraz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Dla mnie Piotrze bomba! Muszę mieć na dokładne pooglądanie conajmniej z godzinkę. Wiesz, że kocham starocie i tu ich jest duuużo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest saper Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz ! :shock: Strona Ci nie działa, czy treść nie odpowiada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leda_g Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Te plany to rewelacja. Na ebay można czasami kupić stare Kity sprzed 40- a nawet 50 lat. Sam licytowałem kiedyś takie stare kity ale takie ceny za to wyszły że zrezygnowałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted June 21, 2008 Share Posted June 21, 2008 Tu można kupić coś w starym stylu: http://www.benbucklevintage.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=1&zenid=5065232faaa4d1393f9a16a3b28bafd3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest saper Posted June 22, 2008 Share Posted June 22, 2008 Poprostu strony nie działają a te które działaja sa płatne do bani z takimi planami Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapier Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Te plany to rewelacja. rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreis84 Posted June 23, 2008 Share Posted June 23, 2008 Te plany to rewelacja. rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany Może dlatego Arku że to nie są plany tylko próbki planów. Jeśli chcesz pełne, dobrze zwymiarowane plany - musisz zapłacić, ach ta komercha :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.