Jump to content

to zobaczyć każdy musi!!!!!!!!!!!!!!!

piotr

Recommended Posts

Posted

przeglądałem trochę tematów na forum i spostrzegłem że braknie wam ciekawych planów, oraz poszukujecie nowych i ciekawych maszyn, a może by tak coś :D starszego. ( nie zapomnijcie włączyć głośników) To się bardzo fajnie ogląda i słucha. Ktoś tam z was szukał rysunków i planów WELINGTONA..................... to trzeba zobaczyć :shock:

http://www.myunclewillies.com/about2.html2.html

życzę miłych wrażeń

Posted

u mnie bynajmniej chodzi, a nawet biega :D to trzeba poszperać, a nie zobaczyć pierwszą stronę

Posted

Dla mnie Piotrze bomba! Muszę mieć na dokładne pooglądanie conajmniej z godzinkę. Wiesz, że kocham starocie i tu ich jest duuużo :D

• 1 year later...
Guest saper
Posted

Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz !

Posted
Nic nie biega i nic nie ma wszedzie wypada nie można wyswietlic strony to jakis kicz !

:shock:

Strona Ci nie działa, czy treść nie odpowiada?

Posted

Te plany to rewelacja. :lol:

Na ebay można czasami kupić stare Kity sprzed 40- a nawet 50 lat.

Sam licytowałem kiedyś takie stare kity ale takie ceny za to wyszły że zrezygnowałem.

Guest saper
Posted

Poprostu strony nie działają a te które działaja sa płatne do bani z takimi planami

Posted

rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany :(

Posted

rewelacja Mirku to by byla jakby dalo sie otworzyc w normalnej rozdzielczosci .... Rozdzielczosc 480/.... dyskwalifikuje je jako plany :(

Może dlatego Arku że to nie są plany tylko próbki planów. Jeśli chcesz pełne, dobrze zwymiarowane plany - musisz zapłacić, ach ta komercha :lol2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.