madrian Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Jakoś umknęło w nawale wydarzeń ostatnich dni. http://www.artbem.pl/aeromodelklub/node/53 Faktycznie, reklama imprezy raczej mało nachalna, ale chyba warto zajrzeć? :wink: Trzeba się wybrać, popatrzeć. Termin dobry, bo będą już pieniążki kochane w kieszeni... :devil: Ostatnio byłem na takiej imprezie na EPBC paręnaście lat temu. Wtedy byłem z ciekawości obejrzeć samoloty i kramy, bo RC stanowiło raczej mało osiągalne marzenie. To jeszcze było za matki partii. Ale pamiętam, jak modelarze zaciekle dyskutowali, jak to dobrze mieć 4 kanałową aparaturę proporcjonalną i czemu jest lepsza od 3 kanałowej... Lata już minęły... Niby blisko mam, a tak rzadko ma człowiek okazję tam wpaść na różne imprezy. Ktoś się wybiera? Może uda się zobaczyć duże akrobaty, które wypadły z ramówki w Góraszce... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Właśnie się dziwiłem, że nie ma żadnej informacji o tej imprezie na forum (wiedziałem o niej, bo mieszkam przy samym ArtBemie, z resztą jest to impreza coroczna). O ile pogoda dopisze to pewnie się wybiorę popatrzeć, daleko nie mam (10 minut autem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Wtedy byłem z ciekawości obejrzeć samoloty i kramyZ samolotów to co najwyżej coś M. Szufy, o ile w tym roku będzie. Plus normalne operacje na pasie.Kram tylko jeden, z kiełbaską. Ktoś się wybiera? Ja, a bo co?! ;-)A poważnie, o ile pogoda będzie sprzyjająca, to planuję pojawić się w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ja tez sie wbierm, z racji tego ze mieszkam w warszawie, to z ciekawości przyjade obejrzec i podziwiac makiety w powietrzu. Powinienem byc w sobotę, ale z checia zobaczył bym tez w niedzielę freestyle i combat. Do zobaczenia na Dniach Małego Lotnictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Szkoda, ze taki termin- w tym czasie bede przebywal w Czechach na EXFC (prawdopodobnie), a to impreza chyba duuuuuuuuzo wieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Na wszelki wypadek przypominam. Impra w ten weekend. Szykować kanapki :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Byłem dziś tak od 13:15 do drugiej walki ESA. Zrobiłem sporo fotek, a moja dziewczyna nakręciła trochę filmów... Pogoda świetna jak na takie pokazy - wiatr lekki (później trochę mocniej zaczęło wiać), piękne chmury, słońce nie świeciło za mocno więc fotki wyszły całkiem niezłe. Makieta PWS-26 prezentowała się doskonale (ale ja jestem skrzywiony na punkcie dwupłatów ). Wybrane fotki poniżej, link do filmu zapodam jak go zmontuję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodek Ulas Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Może zna ktoś wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Owszem: http://www.artbem.pl/sites/default/files/userfiles/file/Wyniki_2009_do%20publikacji.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Obiecany filmik (moja dziewczyna nagrywała, więc proszę o wyrozumiałość): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.