Adax Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witajcie ! Jak wiecie niedawno radziłem się jaki helikopter kupić, zamówiłem 3-kanałowy Syma Clever Dragonfly, szczęśliwy otrzymalem go na święta... po 2 lotach nauczyłem się nim latać, w sumie polatałem moze 10 minut maksymalnie lecz nagle górne śmigło przestało się zupełnie kręcić, tak jakby silnik przestal zupełnie działac... :x czy ktoś wie co moze byc tego powodem ?? Proszę pomóżcie, bo helikopter jest na prawdę super jeśli chodzi o latanie. Adax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mógłbyś podrzucić zdjęcia zespołu napędowego? Może kable nie łączą? Podeślij fotke będzie łatwiej... Pozdrawiam, Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adax Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 tzn. jest taki problem ze helikopter jest na rocznej gwarancji i nie warto go otwierać ani rozbierać.. tak tylko myśle czy ktoś się spotkał z takim czymś, bo jakby ktos to wiedzial na 100 % to bym go rozebrał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Podaj linka sklepu gdzie model kupiłes. 1. Może to być wada silnika a dokładniej szczotki, mogła sie zetrzeć. 2. Może też być tak jak wyżej napisał Bartek, od drgań mogły się wypiąć przewody zasilające silnik. 3. Może tez być coś ze sprzęgłem(?)lub trybiki sie wytarły. Pozdrawiam Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adax Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152189359-Helikopter-zdalnie-sterowany-LATAJACY-NOWOSC.html Oto link do sklepu w którym kupiłem model ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 No to jak boisz się go rozbierać to odsyaj go.... Pozdrawiam, Bartek. P.S. IMHO coś z zespołem napędowym górnego wirnika się stało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.