Patryk Sokol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witam! Tak jakoś jeżdzę na tym dziwacznym urządzeniu od początku wakacji i jak widać już mi to całkiem idzie: I tak się zacząłem zastanawiać. Jeździ ktoś tu jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 chyba tylko Ty XD miejscówka do jady ciekawa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Patrząc na zdjęcie nasuwa się na myśl stwierdzenie: Jest ryzyko, jest zabawa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ta miejscówka ma znaczenie motywacyjne- albo się nauczysz albo utopisz;) Więc cóż, trzeba się szybko nauczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Patrząc na zdjęcie nasuwa się na myśl stwierdzenie: Jest ryzyko, jest zabawa ... ni ma ryzyka Tylko na zdjęciu tak niebezpiecznie to wygląda, w rzeczywistości zaś masz ponad 5m szerokości, wału i delikatny spadek, a nie przepaść jak na zdjęciu, cóż taka magia fotografii :rotfl: Niemniej czekam, czy jest jakiś inny zapaleniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Witaj Tez właśnie śmigam na monolu. Kiedys przed modelarstwem miałem kupić sobie jakiegoś Koxx'a do trialu ale kupiłem model. :ble: monocykl to dobry sposób zarabiana pieniędzy ostatnio w Kielcach za 3 godz. rozdawania ulotek na monolu dostałem 50zl nie było źle. EDIT: buwi777 Patrząc na zdjęcie nasuwa się na myśl stwierdzenie: Jest ryzyko, jest zabawa ... Święte słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 za 3 godz. rozdawania ulotek na monolu dostałem 50zl nie było źle. normalnie kokosy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 no dla 16 latka to jest jakas kasa :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 no dla 16 latka to jest jakas kasa :wink: Przynajmniej się nie narobiłem, jazdę na monocyklu lubię i to była dla mnie przyjemność za która mi jeszcze zapłacili Kokosy to może nie były bo więcej można zarobić na budowie ale to przez cały dzień i trzeba sumiennie pracować bo 2 raz by mnie nie przyjął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akronaut Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 gdzieś w opolskiem jest miejscowość gdzie jest to "sport narodowy" - http://zywocice.monocykle.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.