jary14 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Mnie zatkało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Taaaaaka broda... :wink: Nie mniej umięjętności pilota wysokie. Poczatkowo myślałem, że chodzi ci o filmik z prawdziwym samolotem, ale tamten to był fake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 To oczywiście Bill Hempel (nie wiem czy dobrze napisałem nazwisko) ale tego człowieka już nie wiele rzeczy podczas lotu potrafi zaskoczyć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Teraz to juz pewnie specjalnie je odczepiaja dla wiekszej zabawy, bo co to za sztuka rozbic model jak 10 takich samych czeka na oblot. Rozbic tez trzeba ze smakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 a nie latwiej zylete zrobic z dwoma skrzydlami ? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 a nie latwiej zylete zrobic z dwoma skrzydlami ? :rotfl: DObry pomysł , ale ten Billy to facet z "Jajami" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniol2005 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Kiedyś ktoś na naszym forum umieścił link z YT,gdzie pilot F-15'tką wylądował na jednym,no może 1,25 skrzydła-tylko że w skali 1:1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.