piotr Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 mam plany modelarskie modeli jakbby kogoś interesował DE HAVILAND 88 COMET model pod dwa silniki 10 cm3- plan modelu TS 8 BIES plan samolotu TU- 2 plan samolotu z drugiej wojny światowej- dwusilnikowy PRZĄŚNICZKA-plany wykonawcze modelu samolotu pod silnik 10 cm 3 może ktoś potrzebuje, nie lubię jak coś się marnuje i leży bezczynnie :thumleft:
extream Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Mozesz cos wiecej o Antku napisac ?? Jakies moze foto planow ?? Moze by mnie interesowaly te plany
Tomek Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 Mnie by intereesowaly plany DE HAVILAND 88 COMET wystraczy zdjecie na wyslane na moja pocztye - chce zobaczyc jak rozwiazali pewne sprawy i wtedy bym poprosil o zdjecie juz tylko szczegolow.
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 to są PLANY MODELARSKIE taka gazeta była kiedyś całość pięknie rozrysowana kilka wersji, rozkroje rysunki i zdjęcia, czarno-białe, ale są
Tomek Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 No a np podwozie jest jakos rozrysowane .bo to mnie najbardziej interesuje.
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 ludzie ja nie mam aparatu każdy z was powinien wiedzieć że były takie PLANY MODELARSKIE, zostałem ich posiadaczem po rożwiązniu starej biblioteki jak ktoś chce to tylko poczta zostaje 8)
extream Opublikowano 28 Września 2006 Opublikowano 28 Września 2006 A sa np wregi kadluba rozrysowane ?? Daloby sie z tego model zrobic ??
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 komu co potrzebne proszę o adresy będziemy rozsyłać, ajeszcze jedno czy ktoś może ma plany wykonawcze modelu ULTIMATE lub PITTSA proszę o kontakt :idea:
piotr Opublikowano 28 Września 2006 Autor Opublikowano 28 Września 2006 to jest plan modelu samolotu i są wręgi, można zrobić piękną makietę, tyle że nie jest to tak rozrysowane jak mam np. CATALINĘ czy prząśniczkę czy COMETA bo tam są modele rozrysowane pod konkretne silniki, ale jest to rozrysowane naprawdę pięknie i dokładnie :shock:
Mirek J. Opublikowano 31 Grudnia 2006 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Posiadam planu antka -2 , plany modelarskie -konstrukcja klasyczna , rozp. okolo 1600 mm. Mirek J.
CineQ Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 Witam! Jestem tutaj nowy:) POszukuje planów Ts-8 Bies a kolega Piotr takowe tu oferował..Czy sa jeszcze dostępne?? jeśli tak chetnie bym je przygarnął. Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.