GOGO Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Gadacie o starych stringach a wyważarka jest "pierwyj sort " :ble: koszt wykonania jakieś 15pln max i nie musi być z plexi .Ja zrobiłem ze sklejki 10mm leżał taki odpad to go wykorzystałem wyważarka działa super jak zrobie fotki to wstawie A narazie słowa uznania dla pomysłodawcy. Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nom fajna wyważarka. Ale ten pręcik na czym trzyma się to śmigło to przechodzi przez otwór w śmigle i jest sopasowane do otworu w śmigle. Ja nigdy nie miałem wyważarki i nie wyważałem śmigieł więc nie mam pojęcia o tym. Takie głupie pytanie zadałem. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Jakie pytanie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Nom fajna wyważarka. Ale ten pręcik na czym trzyma się to śmigło to przechodzi przez otwór w śmigle i jest sopasowane do otworu w śmigle. Ja nigdy nie miałem wyważarki i nie wyważałem śmigieł więc nie mam pojęcia o tym. Takie głupie pytanie zadałem. Proszę o odpowiedź. Nie zadałeś żadnego pytania. Sam tryb orzekający. Zdanie pierwsze - Wyważarka ci się podoba. Zdanie drugie - Stwierdzasz fakt, że śmigło da się na niej zamontować. Zdanie trzecie - Informujesz nas, że się na tym temacie nie znasz. Zdanie czwarte - Kłamiesz. :twisted: My nie kryptolodzy. Domyślać się intencji piszącego i szyfrów łamać nie musimy. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Aha jaka spostrzegawczość. Przepraszam że nie zadałem pytania tylko stwierdziłem kilka rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Zastanawiam się czy nie poprosić moderatora :devil: o pochwałę :wink: Karolu czasem nie da się czytać tego co ty piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 To ja już się lepiej nie będę udzielał w takich tematach. :x I znowu ktoś zwraca mi uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 To ja już się lepiej nie będę udzielał się w takich tematach. :x I znowu ktoś zwraca mi uwagę. :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Nom fajna wyważarka. Ale ten pręcik na czym trzyma się to śmigło to przechodzi przez otwór w śmigle i jest sopasowane do otworu w śmigle. Ja nigdy nie miałem wyważarki i nie wyważałem śmigieł więc nie mam pojęcia o tym. Takie głupie pytanie zadałem. Proszę o odpowiedź. To r20 nie warto kupować. Mo ja mam ogniwo nimh firmy power-x 4000mah mogę go teraz użyć do tego powinno być dobre. Wystarczy że naładuje od nowa i będzie chyba dobrze. Bo ja wcześniej używałem 4 R20 połączonych równolegle i fajnie było na początku ale później :cry: No to przepraszam za źle zadane pytanie. Ale mnie jednak bardziej interesuje jakies latajace skrzydl. Szukałem planu na http://www.profili2.com/eng/default.htm I nie znalazłem. A więc może ktoś poda mi jakiś link do strony z planami takiego modelu do rozp ok 1m może być troche więcej ale nie za duży. Ważne żeby na planie było pokazane jak wyciąć żeberka a nie tak jak plan na profili że prawie nic nie ma. To ja już się lepiej nie będę udzielał się w takich tematach. :x I znowu ktoś zwraca mi uwagę. Poznajesz? :wink: A może, zamiast nieudzielania się w tematach zrobisz tak, żeby nie było powodów do zwracania ci uwagi? Hm? :wink: Czy NAPRAWDĘ TAK TRUDNO przeczytać to co napisałeś PRZED kliknięciem w przycisk "Wyślij"? :wink: Przeczytać, poprawić błędy i dopiero wysłać? To jest forum, a nie Gadu Gadu. Nikt tu nie wymaga od ciebie odpowiedzi na czas. W jednej wypowiedzi, napisałeś: Traktuje forum poważnie i was też ... Forum jest przecież aby pomagać. To no3 czy no8/ Powinieneś więc wiedzieć już, jakie zachowania uważamy za niestosowne. Jednym z nich jest niepoważne traktowanie tego co piszesz i wyrażanie się w formie daleko odbiegającej od zasad naszego ojczystego języka. Dziś niestety na żadne dysmózgowia zwalać się tego nie da, bo jest multum programów do sprawdzania pisowni. Jeśli już, to tylko lenistwo, a lenistwo u modelarza to grzech niemal śmiertelny :twisted: Młody wiek też tu wymówką nie jest, bo są na forum osoby od ciebie młodsze i jakoś nie mają problemów z pisownią. I nie tylko to, bo wykazałeś już dość wyraźną niechęć do przeszukiwania zasobów forum w sprawach najmniejszych błachostek. :wink: Zastanawiam się czy nie poprosić moderatora :devil: o pochwałę :wink: Karolu czasem nie da się czytać tego co ty piszesz Dlatego uważam, że kolega Instruktor jak najbardziej ma rację i jego uwaga już w życie wprowadzona została. I może skłoni cię to do małego zastanawienia nad samym sobą. Jak sam zauważyłeś to jest forum, a nie tor wyścigowy. Tu punktuje się dokładność, a nie szybkość. Przepraszam za "mały" OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Rozumiem zacznę zwracać na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.