czhomik Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Nazwa mało znana ..........Uważam ze li-pole to tylko nowe się kupuje wtedy mamy pewność ze aku sa dobre .
Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Ten jest nowy,dziwi mnie tylko czemu tak tanio no i brak ofert w aukcji.Aukcja się kończy za 4 godz,jeżeli w tym czasie usłyszę jakieś dobre opinie na temat tego aku to go kupię.
Gość Anonymous Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 :szukaj: :google: i wpisz fraze
Tomek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Wygląda niezbyt nowo... chyba że to tylko zabezpieczenie na końcówkach, średniej jakości ,przypalane zapalniczką...
bubu2 Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Mam dokładnie takie same. Najpierw kupiłem dwa, później dokupilem jeszcze dwa. Ze wszystkich mych pakietów, te są najlepszej jakości. Można ładować bez balansowania. Dokupiłem jeszcze 2200, też tej firmy (transmetic) i też świetny. Jakość napewno lepsza od Flightmax, tak ostatnio popularnych (duży rozrzut cel w pakietach). Swoje też kupowałem tak tanio (nowe), dlatego mam ich aż tyle. Wchodzi do nich podczas ładowania 2200-2300 mAh. Wada-niezbyt duży prąd rozładowania. Polecam i pozdrawiam
Kacperkrzyz Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 No i nie kupiłem,poczekam może na coś lepszego.Bardziej znanej firmy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.