czarek66 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witam. Niedawno sprawiłem sobie nowy motoszybowiec Fox- Hype. Po wczesniejszych doswiadczeniach z Relaxem tej samej firmy wrazenia są zupełnie inne. Moze ktoś z forumowiczów jest również w posiadaniu takiego modelu? Pozdrawiam!!http://yfrog.com/2hdsc01185ej[/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Owszem http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19544 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Zastosowałeś sztywniejszy bagnet :?: Ja nie mogę się zebrać na wyjazd do sklepu bo pręt węglowy na nowy bagnet bo oryginalny nie wytrzymuje moich lotów i czasami mam wrażenie że zaraz klasną mi skrzydła :mrgreen: Moim zdaniem model jest za wolny. A jak u Ciebie z reakcją na lotki przy nurkowaniu na pełnym gazie :?: u mnie skuteczność lotek w tej fazie lotów jest niemal że równa 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 U mnie lotki reagują prawidłowo. Co do prędkości to raczej jestem zadowolony. Przy więkrzych ewolucjach skrzydla rzeczywiscie az się wyginają! Ale jak się to robi w miare płynnie to niema problemu. Ja latam raczej bardziej rekreacyjnie Np. dzisiaj na jednej bateryjce 1. 20 minut. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 ja ostatnio na pakiecie 2200mah przy lekkim noszeniu wykręciłem prawie 3 godziny aż mnie :ass: bolała od siedzenia na polu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 3 godzinki? Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.