samolocik Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam, czy można polatać gdzieś w Raciborzu lub bradzo bliskich okolicach? Jutro będę w Raciborzu i chciałbym gdzieś polatać późnym popołudniem. Czy na łąkach wzdłuż Odry koło Auchana ktoś lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 jak sie nie myle to nie Odra :wink: a Ulga czy jakos podobnie owszem na tych lakach sie lata ,sam latalem jak moja robila cale wieki zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Wiem, wiem kanał Ulga, który łączy się z Odrą :-) Niestety dzisiaj nie zdążyłem polatać - zaczęło lać z nieba rzęsistym deszczem. Pewnie grzybiarze się ucieszą, a sporo dzisiaj samochodów było zaparkowanych przy okolicznych lasach. Będę próbował następnym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Cześć Piotrze latamy latamy własnie pomiędzy kanałem a wałami niedaleko Auchana lub po drugiej stronie mostu kolejowego .Najczęściej w soboty i niedziele.Teraz 26.09 od 12.00 jest u nas w tym miesjcu II Piknik Modelarski na który serdecznie Cie zapraszam a o latanie pisz na gg mój nr 2053750 nawet gdy niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dziękuję za zaproszenie dam znać jak będę następnym razem w Raciborzu. Przy okazji umieszczam zdjęcie miejsca do latania wykonane komórką w trakcie przejazdu samochodem przez most nad kanalem. edit: zmiana rozmiaru zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Czy będzie ktoś jutro (środa) latał w Raciborzu lub okolicach w godzinach popołudniowych? Będę przelotem w okolicy i nie wiem, czy zabrać sprzęt :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Popołudniowych tzn o której?? może się wyrobię z robotą i zdążę Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Teoretycznie od 16-tej powinienem być po pracy w centrum miasta. W Raciborzu lub okolicach mogę zostac do 19tej, potem i tak chyba będzie ciemno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Ok postaram się byc na 16 Oczywiście jesli pogoda nam pozwoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 6 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Dzięki, zawsze lepiej razem gonić wróble po niebie :mrgreen: . Na wszelki wypadek posyłam mój nr tel. na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.