sebamor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 taczka zdalnie sterowanaJa tam nigdzie nie widzę żeby tak pisało :| . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 to fakt, nikt nie napisał że jest zdalnie sterowana ale kategoria w jakiej została umieszczona raczej to sugeruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 http://desmond.yfrog.com/Himg844/scaled.php?tn=0&server=844&filename=beztytuuhr.jpg&xsize=640&ysize=640 :D Edit: Myślałem, że będę pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 O kurczę, nie zauważyłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garnett Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Może i kategoria nie ta ale i tak ktoś kupił 1 szt Taki marketing jak w markecie idziesz po jedną rzecz a zobaczysz coś innego obok i włożysz do koszyka tak tutaj "wchodzę kupic cześci do modelu/model a tutaj taczka oooooo przydałaby mi się do ogrodu, biorę :P" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 W zasadzie na szczątki 2 metrowego modelu jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badyllek1993 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Niby tak, tylko na co to komu? ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Znalazłem iście ciekawą ofertę http://allegro.pl/turnigy-protector-dla-odbiornikow-i1639207900.html Nie to że to ma nie działać bo na forum polecają ludzie wpięcie kondensatora ale ta cena ... 17zł i jeszcze do tego wysyłka minimum 6zł za kondensator do nabycia w każdym elektronicznym za 1zł +dorobić złączkę ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Ten z Hobbywawa Ma ceny tragiczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 przeasadzasz, oryginalny spektruma był jeszcze droższy (i gdzieś mi zginął), a taki kondensator kosztuje od 3 do 5 pln w zależności od pojemności i napięcia pracy (musi być do płyt gł. PC-tów tych przy procku) plus kabel plus robota i podatki i marża... zawsze można iśc w ślady Adama Słodowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 a taki kondensator kosztuje od 3 do 5 pln a wcale nie http://sklep.avt.pl/p/pl/41677/kondensator+elektrolityczny+3300uf16v.html 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witold_pi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 jak już to http://sklep.avt.pl/p/pl/41676/kondensator+elektrolityczny3300uf10v.html ale lepiej jakby miał większą pojemność, tyle płaciłem w sklepie (kilka pln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 witold_pi, ten na allegro jest szesnasto voltowy a nie dziesięcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 właśnie zgadza się, mówiłem o cenie konkretnego kondensatora z aukcji a nie takiego który by najlepiej spełniał swoją rolę ;] jak już mamy tak szczegółowo wyceniać to do kondensatora nich by była jeszcze przedłużka z końcówką w cenie pewnie coś do 5zł, a to i tak liczymy po cenach detalicznych... i wychodzi i tak 3 razy taniej... i bez przesady przylutowanie dwóch kabelków do kondensatora nie nazwał bym pracą zakrawającą na słodowego, w takiej logice pewnie musiał komuś zlecać instalowanie serw do modelu firmie itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Czy taki kondensatorek ma działanie podobne do pierścienia ferrytowego? Czyli że chroni odbiornik przed zakłuceniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nie kolego, ten kondensator chroni odbiornik przed chwilową utratą napięcia. Można powiedzieć awaryjne zasilanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Chroni przed dłuższymi spadkami napięcia plus kabel plus robota i podatki i marża...Kondensator 1,5zł(w hurcie połowa tego), przewody ~10gr wtyk ~10gr, robocizna 2min pracy pracownika bez wykształcenia po 5min przeszkoleniu, powiedzmy 30gr. Na podatkach się nie znam, więc doliczę na zapas 50%. Wychodzi 3zł + trochę ponad 400% marży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzisiek19 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Adam przestań zaniżać koszty robocizny. Jeżeli to ma być profesjonalnie zrobione, to zapomniałeś jeszcze o koszulce termokurczliwej. Tak więc do twojego kosztorysu + (ok 5gr). :jupi: Nie mam pojęcia gdzie kupujecie kondensatory takich parametrów po 5zł, to co one są ze złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia gdzie kupujecie kondensatory takich parametrów po 5zł, to co one są ze złota? Ze złota to nie ale bezidukcyjne to tak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Polecam zakup interfejsu http://allegro.pl/interfejs-kompatybilny-z-phoenix-rc-i1646466026.html Haha mało boków nie zerwałem 90 zł !! za coś kosztowało mniej niż 6$ ale co lepsze inni na allegro sprzedają je po 25 max 40 zł - Panowie super oferta tylko proszę się nie pozabijać pędząc na złamany kark do sprzedawcy - wiadomo okazja nie trwa wiecznie Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.