arro Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Gdzie najlepiej kupować za granicą modele CM pro. Poleci ktoś jakieś sprawdzone dobre i tanie sklepy
marcin133 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ja ostatnio kupowałem model CmPro "tak jak by" w sklepie RCM Pelikan. Tak jak by bo... no właśnie. Ja kupowałem przez polski sklep który współpracuje z RCM Pelikan to znaczy że można zakupić wszystko z oferty RCM Pelikan i "dogadywać" się jaka będzie cena danego towaru. I tak kupowałem T-34 Mentor i cena jaką zapłaciłem wynosiła 570zł z odbiorem na naszym lotnisku. (w innym przypadku zapewne dojdzie koszt wysyłki krajowej). Cena T-34 Mentor w RCM Pelikan to 3,390 koron co daje po przeliczeniu 557.32zł a przez PayPal jeszcze więcej. Przykładowo w www.nitroplanes.com ten sam model kosztuje 134,95$ (377,58zł) ale już wysyłka to dodatkowe 162$ co daje w sumie $296.95 (830,68zł) +... ewentualny podatek VAT i cło... europejczyk "frycowe" musi płacić. Generalnie ceny są dobre tylko nie u nas i są strasznie roooozzzzjeccchhhhaaaneee... tzn kompletnie różne. Kiedyś Wimarex miał w swojej ofercie najciekawsze ceny na modele tego producenta ale... na dzień dzisiejszy sklep ten jakby "zamarł"
arro Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 Zdradź jeszcze, który to sklep w PL z nimi współpracuje
tikicaca Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 domyslam sie ze modelemax, bo sam kiedys kupowalem w ten sposob u nich
Way Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Duzo modeli CM Pro ma sklep http://www.modele.sklep.pl/
arro Opublikowano 19 Września 2009 Autor Opublikowano 19 Września 2009 Raczej sie skusze na modelmax bo korzystniej cenowo to wyjdzie
przytek Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 sklep w Ostravie ma oferte Pelikana, ja porozmawialem z wlascicielem i przeslal mi model cmpro (leo 110) do scorpio w Hażlach a z nimi umowilem sie na Zarze podczas pikniku. Sciagniecie modelu z Pardubic na Zar trwalo 2 dni (!!!!) odebralem po cenie Pelikana bez kosztow przesylki ))
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.