Skocz do zawartości

Folia, którą wybrać

ppompka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stoję przed problemem wyboru folii. Potrzebuję 1,5m o szerokości 60 cm. Myslałem o folii oracover. Musiałbym więc kupić 4 arkusze i wyszło by mi ok. 40 zł. Myślałem jeszcze o solarfilmie w rolce 2 metrowej. Kosztuje ona ok 30-35zł. Słyszłem niestety nienajlepsze opinie o solarfilmie że jest krucha, cienka, i podatna na rozdarcia. Co myślicie na ten temat. Jaką folię wybrać aby łatwo się oklejało (będe oklejał pierwszy raz), no i rzebym nie wydał na folię więcej niż na cały model. Dodam jeszce że będe oklejał zwykłym żelazkiem "ubraniowym".

Opublikowano

Z tego co słyszałem to folia z Chin prezentuje bardzo dobrą jakość. Sam posiadam 2 rolki, a bawi się nimi Sławek. Zresztą nie tylko on chwali ten wyrób. Jakbyś chciał a nie masz możliwości, to mogę Ci zamówić.

Opublikowano

Uzywam folii z Hobby City od jakiegos czasu.

Zadnych zastrzezen.

Cena - znakomita.

Jakosc - troche gorsza od Oracover troche lepsza od Monocote, zdecydowanie lepsza od wszystkiego innego.

Opublikowano

Stoję pod podobnym problemem jak ppompka. Temat folii mam rozwiązany jednak jak z temperaturą żelazka. Jaka ona powinna być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.