skidan Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Witam. Ponieważ wybieram sie do Wrocka za tydzień w niedzielę 27.09.2009 i przez cały dzień będę sie nudził proponuje małe nieoficjalne spotkanie ESA-MANIAKÓW. Oczywiście chodzi mi o walke do ostatniej kropli CA. ;D Nagroda główna: 4-pak Ty... (ew. jeśli nieoczekiwanym zwycięzcą okaże sie niepełnoletni :devil: to 4-pak Ty.... mbarka) Miejsce spoktania: Niskie Łąki :?: obok stadniny Godzina: 12:00 :?: Co Wy na to, Koledzy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Wodzu, licytujesz się ze mną ? "o beczke piwa" :wink: Mam nadzieje, że skrzykniecie chłopaków z Wrocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Witaj Skidan.Chyba o godz. 2 w nocy już słabo przyswajasz posty PFM.Co ma piernik do wiatraka jak mawiali starożytni rzymianie. Po pierwsze:nie o beczkę a o beczułkę Po drugie:w sobotę i to tydzień póżniej Po trzecie:to spalina a nie ESA Twojego wyzwania raczej nie podejmę,bo w sobotę idę na wesele i w niedzielę mogę mieć kłopoty z koncentracją :jupi: .Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 skidan, ja oczywiście przyjade. Mam nadzieje że tym razem polatamy troche więcej niż ostatnim razem na niskich łąkach :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No to powalczyliśmy. Lataliśmy we trzech. Skidan Aircobrą,Ja Ki 61 i mój tato górnopłatem własnej roboty(ale z taśmą... nawet zrobił jedno cięcie :mrgreen: ) Po zaciętych bojach(4loty) udało mi się wygrać. Nagrody(4pak Tys..."Tymbarka" ) ufundował Skidan. Dzięki za walkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To ja dziękuję że mnie nie zawiedliście i jak zawsze wstawiliście się punktualnie na miejsce. Było bardzo ciekawie, nie zabrakło widowiskowych kraks oraz zderzeń i przechodni widzowie mieli co podziwiać. Nagrody(4pak Tys..."Tymbarka" ) ufundował Skidan. Słowo się rzekło :faja: Gratuluję zwycięstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nooo.Gratulacje,tylko coś słabo z frekfencją.Czyżby pozostali ESA-kombaciarze też byli na weselu i pili duuużo Ty....mbarka?Mam nadzieję,ze tak,bo w przeciwnym razie nie widzę sensu organizowania Zawodów o Puchar Św. Mikołaja,bo dla kogo?A może sezon jeszcze się nie zaczął , lub koledzy nie mają czasu czytać postów na PFM .Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.