skidan Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Witam. Ponieważ wybieram sie do Wrocka za tydzień w niedzielę 27.09.2009 i przez cały dzień będę sie nudził proponuje małe nieoficjalne spotkanie ESA-MANIAKÓW. Oczywiście chodzi mi o walke do ostatniej kropli CA. ;D Nagroda główna: 4-pak Ty... (ew. jeśli nieoczekiwanym zwycięzcą okaże sie niepełnoletni :devil: to 4-pak Ty.... mbarka) Miejsce spoktania: Niskie Łąki :?: obok stadniny Godzina: 12:00 :?: Co Wy na to, Koledzy ?
skidan Opublikowano 22 Września 2009 Autor Opublikowano 22 Września 2009 Wodzu, licytujesz się ze mną ? "o beczke piwa" :wink: Mam nadzieje, że skrzykniecie chłopaków z Wrocka.
Wodzu 7 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Witaj Skidan.Chyba o godz. 2 w nocy już słabo przyswajasz posty PFM.Co ma piernik do wiatraka jak mawiali starożytni rzymianie. Po pierwsze:nie o beczkę a o beczułkę Po drugie:w sobotę i to tydzień póżniej Po trzecie:to spalina a nie ESA Twojego wyzwania raczej nie podejmę,bo w sobotę idę na wesele i w niedzielę mogę mieć kłopoty z koncentracją :jupi: .Pozdrawiam Wojtek
Gość miszczu Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 skidan, ja oczywiście przyjade. Mam nadzieje że tym razem polatamy troche więcej niż ostatnim razem na niskich łąkach :mrgreen:
Gość miszczu Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 No to powalczyliśmy. Lataliśmy we trzech. Skidan Aircobrą,Ja Ki 61 i mój tato górnopłatem własnej roboty(ale z taśmą... nawet zrobił jedno cięcie :mrgreen: ) Po zaciętych bojach(4loty) udało mi się wygrać. Nagrody(4pak Tys..."Tymbarka" ) ufundował Skidan. Dzięki za walkę
skidan Opublikowano 28 Września 2009 Autor Opublikowano 28 Września 2009 To ja dziękuję że mnie nie zawiedliście i jak zawsze wstawiliście się punktualnie na miejsce. Było bardzo ciekawie, nie zabrakło widowiskowych kraks oraz zderzeń i przechodni widzowie mieli co podziwiać. Nagrody(4pak Tys..."Tymbarka" ) ufundował Skidan. Słowo się rzekło :faja: Gratuluję zwycięstwa.
Wodzu 7 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Nooo.Gratulacje,tylko coś słabo z frekfencją.Czyżby pozostali ESA-kombaciarze też byli na weselu i pili duuużo Ty....mbarka?Mam nadzieję,ze tak,bo w przeciwnym razie nie widzę sensu organizowania Zawodów o Puchar Św. Mikołaja,bo dla kogo?A może sezon jeszcze się nie zaczął , lub koledzy nie mają czasu czytać postów na PFM .Pozdrawiam Wojtek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.