Ramzes18 Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Witam, potrzebuje waszej rady w kwestii lakieru do laminatów, do malowania przekładek na skrzydła/ form. Próbowałem juz Autorenolaka i lakieru akrylowego firmy Dunlop. Autorenolak średniej jakości, dunlop jest genialny, tylko posiadają jedna bardzo wielka wadę - okropnie śmierdzą, chodzi o to ze pracowanie mam w piwnicy i za każdym razem gdy coś maluje pól klatki przychodzi do mnie i się skarży. znacie jakieś fajne lakiery/farby których smród będzie chociaż trochę ograniczony... Oczywiście lakier do pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Jeszcze tylko dodam, że lakier ma być do malowania formy przed laminowaniem. Czyli taki który później nie odpryskuje od laminatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.