gosperos Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 witam Nie wiem czy w dobrym dziale zakładam temat.. Mam pytanie chciał bym sobie w domu zbudować samolot z z balsy, nie chodzi mi o to by później do niego wkładać aparaturę, a o sam fakt budowy. I tu pojawia się moje pytanie czy lepiej zrobić to z jakiś planów czy kupić gotowy pakiet do sklejania, jeśli tak to jaki i gdzie? bo przeszukałem allegro i nic nie znalazłem , może źle szukalem:/. Wiec drodzy koledzy jeśli mógł bym liczyć na jakieś linki do pakietów lub inna ewentualność to będę wdzięczny. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 takie samoloty to tzw tartak jeśli o to Ci chodzi albo KIT szukaj na allegro firmy guillsow czy jakos tak... oni produkują takie male samolociki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Upewnię się; chcesz ewentualnie kupić makietę modelu latającego ale u ciebie on nigdy nie będzie latał, tak :?: Jeśli tak to zarówno planów jak i gotowych zestawów jest pełno, musi tylko sprecyzować konkretnie o jaki model chodzi; bojowy, cywilny, I wojna, II wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosperos Opublikowano 23 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 takie samoloty to tzw tartak jeśli o to Ci chodzi albo KIT szukaj na allegro firmy guillsow czy jakos tak... oni produkują takie male samolociki nie wiem możne 1m rozpiętości skrzydeł to mały bo właśnie taki mam zamiar posklejać w tych rozmiarach może ciut mniejszy. Tak Fokker mój plan jest taki żeby zbudować i nie wkładać aparatury myślałem nad bojowym z II wojny światowej czyli spitfire lub Messerschmitt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 myślałem nad bojowym z II wojny światowej czyli spitfireTo tylko spit z DA !!! Spit Makieta w skali 1:10 Nielot ale wyglada niezle Nie moglem sie powstrzymac - wybaczcie :oops: :oops: :oops: Zignoruj to gosperos - to taki nasz zart forumowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.