wojcio69 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam Pełzając z nudów po internecie natknąłem się na TAKĄ STRONĘ Zastanawiam się jaka jest różnica między klasą F3G a F5B. Chodzi oto, że w F3G mogą latać spaliny i elektryki czy tylko spaliny, a elektryki w F5B?
Air Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Może to nieco rozjaśni? http://www.mat.uc.pt/~pedro/ncientificos/FAIclasses.html Wygląda na to, że jest właśnie tak, jak to przebiegle wydedukowałeś.
madrian Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Ja językiem Shakespeare'a władam raczej miernie, ale czy tam nie pisze, że F5 - to wyłącznie modele zasilane z pakietów NiCd? Z tego wniosek, że Lipole to już F3 :wink:
Air Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Ja językiem Shakespeare'a władam raczej miernie, ale czy tam nie pisze, że F5 - to wyłącznie modele zasilane z pakietów NiCd? Z tego wniosek, że Lipole to już F3 :wink: Myślę, że jak to pisali, to nie było jeszcze w powszechnym użyciu Lixx ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.