Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Może ktoś jest zainteresowany kupnem planów z tej strony? http://www.modelactivitypress.com/fsm/plans.php?category=R/C Scale I.C Power Wspólny zakup wyjdzie znacznie taniej :wink:
PAWEL B Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Witaj ja byłbym zainteresowany PLAN 51
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 Witaj ja byłbym zainteresowany PLAN 51 Tam jest 12 działów klas modeli. Podaj konkretny z danego działu bo przecież nie będę wszystkiego przeszukiwał by trafić ten "51" :evil: :mrgreen:
PAWEL B Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 De Havilland R/C Scale Classics De Havilland DH 82a Tiger Moth Mnie by interesowały te plany.
blondynixx Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Drogo trochę, ale strasznie podoba mi się Woodstock , może bym się skusił przy większej ilości chętnych
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 OK Paweł teraz już wiem, o ktory chodzi :idea: Blondyni nie licz na to, że więcej osób zamawiałaby akurat to samo co ty. Mówiąc o tańszym koszcie miałem na myśli to czego na pewno siedomyślasz, a ja nie mogę tego powiedzieć :rotfl: .
mammuth Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Panowie - mozecie takie rzeczy sobie na pw zalatwiac, gadu, skype, i co tam jeszcze ??? co to oni mi kazali mowic bo ponoc niegrzecznie sie odzywam ??? aha - PROSZE ???
utopia Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 taaak bardzo prosimmmmmmmmmmm via PW
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 Na PW będą szczegóły gdy one będą :rotfl: Aby jednak one były na ogólnym musiałem rzucić hasło co też uczyniłem :mrgreen:
Irek M Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 Temat zamykam dziś po południu. Zainteresowane osoby dostały wiesci na PW, pozostali mają już mało czasu :devil:
Irek M Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Ponieważ były małe problemy z netem zamowienie poszło dziś. Jest tylko małe ale - zamówienie przekroczyło gorną wartośc czyli 50Ł o kolejne 50 ale takie plany wybraliście sobie. W związku z tym nie wiem czy przyjdą dwie przesyłki czy w jednej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.