Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Może ktoś jest zainteresowany kupnem planów z tej strony? http://www.modelactivitypress.com/fsm/plans.php?category=R/C Scale I.C Power Wspólny zakup wyjdzie znacznie taniej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witaj ja byłbym zainteresowany PLAN 51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witaj ja byłbym zainteresowany PLAN 51 Tam jest 12 działów klas modeli. Podaj konkretny z danego działu bo przecież nie będę wszystkiego przeszukiwał by trafić ten "51" :evil: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL B Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 De Havilland R/C Scale Classics De Havilland DH 82a Tiger Moth Mnie by interesowały te plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondynixx Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Drogo trochę, ale strasznie podoba mi się Woodstock , może bym się skusił przy większej ilości chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 OK Paweł teraz już wiem, o ktory chodzi :idea: Blondyni nie licz na to, że więcej osób zamawiałaby akurat to samo co ty. Mówiąc o tańszym koszcie miałem na myśli to czego na pewno siedomyślasz, a ja nie mogę tego powiedzieć :rotfl: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Panowie - mozecie takie rzeczy sobie na pw zalatwiac, gadu, skype, i co tam jeszcze ??? co to oni mi kazali mowic bo ponoc niegrzecznie sie odzywam ??? aha - PROSZE ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 taaak bardzo prosimmmmmmmmmmm via PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Na PW będą szczegóły gdy one będą :rotfl: Aby jednak one były na ogólnym musiałem rzucić hasło co też uczyniłem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Temat zamykam dziś po południu. Zainteresowane osoby dostały wiesci na PW, pozostali mają już mało czasu :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Ponieważ były małe problemy z netem zamowienie poszło dziś. Jest tylko małe ale - zamówienie przekroczyło gorną wartośc czyli 50Ł o kolejne 50 ale takie plany wybraliście sobie. W związku z tym nie wiem czy przyjdą dwie przesyłki czy w jednej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.