SebaSp Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam kolegów. Jestem pasjonatem lotnictwa od tego dużego po małe. Jako że często mam przy sobie aparat postaram się co jakiś czas podesłać kilka fotek związanych z RC i nie tylko. Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Witam Wszystkich na forum!Jestem nowy i przepraszam za błędy techniczne...Należę do starszego pokolenia modelarzy (54l) ale się staram!W tej chwili zajmuje się małymi elektrykami w różnym wydaniu.Myślę ze z waszą pomocą dalej będę bawił się modelarstwem....Pozdrawiam serdecznie Wszystkich.Misza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Witamy na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.