tomson Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Witam Dzisiaj przy pięknej pogodzie pouczyłem brata trochę i sam sobie też polatałem, ale nie wszyscy dzisiaj mieli szczęście LINK do Filmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A cyrkielek dlatego że nie przyjechałeś do wujka na nauke lądowanie rundą czterozakrętową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 zazwyczaj ląduje normalnie dzisiaj jakoś tak przy trzynastym wyszło Miałem wyciąć scenę i nagrać prawidłowe lądowanie ale silnik zaczął mi wyskakiwać z łoża i loty zostały zawieszone do czasu aż usunę usterkę Ja to nic ale szkoda tej spaliny , człowiek tylko zerknął na aparaturę ile czasu mu pozostało i niestety pionowy kret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2007 człowiek tylko zerknął na aparaturę ile czasu mu pozostało i niestety pionowy kret To z niego taki pilot jak niedzielny kierowca:) Gdzie się patrzy tam jedzie tak i on gdzie patrzy tam leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 To na jakiej on miał wysokości model -3m? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Było tak z 10 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.