Janusz P. Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Pomysł na to by nie czekać w kolejce do holowania (1 min. 50 sek.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No to czas zacząć w naszym kraju.Może najpierw trójhol,bo dwuhole już były.Ja chetnie się piszę ze swoim piratem,może na zawodach w Kurowie albo Tarnowie w przyszłym roku?Potrzeba jeszcze dwuch pilotów do składu i mocny holownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 ja też mogę polecieć - ASW 20 - 3.8m , kolega z Foką 4 3.75m też się kiedyś deklarował (niby na dwuhol, ale może go namówię :rotfl: ), także szybowce już są może Krzysiek na zawodach pociągnie nas Wilgą. Foxa 15 kg bez problemów ciągnie więc taki trójhol z punktu widzenia holownika również nie powinien być problematyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laminat Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 dla mnie to jest głupota wiecej niz 2 hol za modelem. bo jak zauwazyliscie to nie wiele trzeba zeby linki sie splatały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 a jak dla mnie to głupotą jest nie spróbować, no risk no fun 3 to jeszcze nie taka wielka liczba, można spróbować tylko w powietrzu musi być w miarę spokojnie i holownik musi lecieć na tyle szybko żeby nie dopuścić do poluzowania się linek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Spróbować trzeba,imyślę że nie będzie to głupotą.Krzysiek to doświadczony pilot i napewno da radę.Widok takiego zespolu w powietrzu to coś dlaczego warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awiator Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 DOBRE :shock: u nas niespotykane :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.