extream Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Rozpoczęcie sezonu w skrócie : http://video.google.pl/videoplay?docid=-8558548919050011305&hl=pl Proponuje zmniejszenie rozmiaru video (strzałka w pobliżu paska regulacji głośności ) Położyłem szczególną uwagę na wielkość pliku dlatego wyszła niezbyt dobra jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Proponuje zmniejszenie rozmiaru video (strzałka w pobliżu paska regulacji głośności ) Położyłem szczególną uwagę na wielkość pliku dlatego wyszła niezbyt dobra jakość. Nie musisz tak bardzo obniżać birate jeśli umieszczasz film na video google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jesli dobrze pamietam to ta cessna prawie spadla na grila i pawilon pod ktorym siedzieli ludzie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Co do tej Cessny to racja, panowały tam takie zakłócenia, że kolega przez chwile stracił panowanie nad modelem, ale na szczęście udało sie wyjść z opresji cało i nic sie nikomu nie stało. Takie są uroki jak na lotnisku jest ponad 30 nadajników i nie każdy był spisać swój kanał na listę, większość latała jak chciała i kiedy chciała, dlatego ten piękny akrobat czy tam F3A został ubity, szkoda modelu, zresztą jak każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Pragnę zauważyć że były na filmie dwie cessny. Na szczęście to nie moja cessna złapała te zakłócenia. Moja też łapała ale w mniejszym stopniu może dlatego że miałem odbiornik z podwójną przemianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Na jakich kanalach latala ta cessna,Ty i ten akrobat???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Cessna 150 (ta co o mało nie wpadła na ludzi) kanał 65 o ile się nie mylę , Cessna 172 (kolega Ircek) kanał 72, ja szybowiec i depronowy akrobat kanał 80, a to piękne F3A latało na kanale 78. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja mam 73 nie 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Właśnie sie z Jaśkiem zastanawiałem jaki ty masz w końcu kanał i nie wiedzieliśmy Juz miałem wpisany 73 ale zaraz przed wysłaniem zmieniłem na 72 Niewielka pomyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.