Skocz do zawartości

Pobiednik Wielki 1.04.2007

extream

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proponuje zmniejszenie rozmiaru video (strzałka w pobliżu paska regulacji głośności ) Położyłem szczególną uwagę na wielkość pliku dlatego wyszła niezbyt dobra jakość.

Nie musisz tak bardzo obniżać birate jeśli umieszczasz film na video google

Opublikowano

Co do tej Cessny to racja, panowały tam takie zakłócenia, że kolega przez chwile stracił panowanie nad modelem, ale na szczęście udało sie wyjść z opresji cało i nic sie nikomu nie stało. Takie są uroki jak na lotnisku jest ponad 30 nadajników i nie każdy był spisać swój kanał na listę, większość latała jak chciała i kiedy chciała, dlatego ten piękny akrobat czy tam F3A został ubity, szkoda modelu, zresztą jak każdego.

Opublikowano

Pragnę zauważyć że były na filmie dwie cessny. Na szczęście to nie moja cessna złapała te zakłócenia. Moja też łapała ale w mniejszym stopniu może dlatego że miałem odbiornik z podwójną przemianą.

Opublikowano

Cessna 150 (ta co o mało nie wpadła na ludzi) kanał 65 o ile się nie mylę :), Cessna 172 (kolega Ircek) kanał 72, ja szybowiec i depronowy akrobat kanał 80, a to piękne F3A latało na kanale 78.

Opublikowano

Właśnie sie z Jaśkiem zastanawiałem jaki ty masz w końcu kanał i nie wiedzieliśmy :) Juz miałem wpisany 73 ale zaraz przed wysłaniem zmieniłem na 72 :) Niewielka pomyłka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.