virtuss Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam, moje serwo Mg-14 sie rozpadlo. Wydaje mi sie ze mam wszystkie czesci.., ale nie potrafie tego zlozyc do kupy. Gdyby ktos mogl mi pomoc.., mowiac.., wez zebatke ze zdjeca nr 1 (pierwsza z lewej) i wsadz tu i tu.., to byloby swietnie. Ewentualnie pokazal jak to ma wygladac zlozone. Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Oglądając zdjęcia masz wszystkie części i zostało Ci do złożenia tylko trzy elementy przy jednej możliwej działającej kombinacji! Powinieneś troszeczkę pokombinować... 1. zdejmujesz wszystkie zębatki, jako pierwsze montujesz ośkę z drugiego zdjęcia w dziurkę w korpusie i na nią zakładasz zębatkę lewą z drugiego zdjęcia małą zębatką do góry. (napęd idzie z małej zębatki silniczka na dużą zębatkę którą założyłeś....) 2. Zakładasz zębatkę pierwszą od dołu tą którą ściągnąłeś w to samo miejsce gdzie była. (napęd odbierany jest dużą zębatką z małej zębatki koła które zamontowałeś jako pierwsze) 3. Zakładasz na ośkę środkową (wliczając w to ośkę silnika) zębatkę prawą z drugiego zdjęcia małą zębatką do góry. (napęd analogicznie odbierany jest jak powyżej z małej ostatnio zamontowanej zębatki) 4. Zakładasz ostatnią część tam gdzie była (gotowe ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuss Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 super opis!! dzieki. Jedno pytanie dodatkowe.. ta ostatnia zabatka ma takie male czarne cos od dolu wystajace to jest istotne jak to zaloze ? (w ktora strone to czarne cos ma byc?) czy obojetnie jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 To jest ogranicznik ruchu serwa. Gdzieś musi być coś, o co się opiera w skrajnych wychyleniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 W niektórych konstrukcjach opiera to się o poniższą zębatkę i tak też pewnie jest w Twoim serwie. Problem taki że.... nie da rady tego inaczej założyć niż tylko dobrze, tego nie da rady źle złożyć! Spróbuj składać a potem pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuss Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 zlozylem.. dziala :) Wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.