fredzio Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 W imieniu kolegi z lotniska chciałbym wam przedstawić Orlika jego autorstwa. Maleństwo ma 1,5m rozpiętości, waży 2,4kg do lotu(bez paliwa) i jest zrobiony ze szkła - kadłub, styro + balsa+szkło - skrzydła. Poniżej kilka fotek przykładowego modelu. Wiesław(bo tak ma na imię kolega) zgodził się wykonać kilka sztuk dla zainteresowanych kolegów. Zainteresowanym podaję numer telefonu do Wiesława - 513-262-966 - z chęcią odpowie na każde pytania. Dla kolegów preferujących kontakt mailowy - wiesiolot at wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Powiedz czy kolega robi model z wyposażeniem - jeśli tak to jestem zainteresowany. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Niestety nie wiem. Proponuję zadzwonić i się wszystkiego dowiedzieć. Widziałem ten model w powietrzu i sam się nad takim zastanawiam, tym bardziej, że Wiesław maluje je w formie, więc jak trzeba to pomaluje mniej makietowo(mnie tam makiety nie kręcą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 żeby nie truć tyłka właścicielowi, fredzio czy jest Ci znana przybliżona cena modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Bez bicia nie wiem. Wszystkie detale musicie wyciągać od Wiesława. Ja od siebie mogę powiedzieć tylko tyle, że jakość jego prac jest jak dla mnie nie osiągalna. Widziałem kiedyś kadłub orlika wylaminowany ze srebrnej tkaniny szklanej i aż żałowałem, że go pomalował i piękności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Powiem krótko. Wielkie brawa dla Pana Wiesława , piękny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 gdyby tylko kabinka była oszklona przeźroczystym materiałrm to byłby wypas na maxa :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Super modelik, świetna robota Zastanawia mnie tylko ta data na zdjęciach (2005rok), to ten model tyle leżał i nikt go nie ujawnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ktoś nie ustawił aparatu poprawnie. W 2005 to jeszcze nie było pomysłu na ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Właśnie jestem po rozmowie z kolegą Wiesławem - wstępnie nie ma problemu ze zrobieniem modelu. Kolega przygotowuje model bez wyposażenia, za sam kadłub cena 300 zł - kadłub będzie biały do pomalowania + dodatkowo skrzydła. Pytanie ile wynosiło by wyposażenie i może bym się zdecydował. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Czy ktoś się zdecydował na zakup tego modelu? Jestem ciekawy jak orlik się sprawuje w powietrzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.