Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1832 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Chyba zabrakło jednego zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Niestety też mi się tak wydaje ;/ http://www.nastik.pl/sig-citabria-16-p-778.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ale ten kto pakuje paczki nie wie : :mrgreen: może nie zauważą :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Czyżbyś już zamówił? Zawsze można spróbować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jeszcze nie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Wg. prawa za taką cenę muszą sprzedać.Szkoda tylko że to nasze prawo nie działa jak trzeba.Na stronce na 100% jest zwykły błąd i raczej podniecać się nie ma czym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 kiedyś chciałem tak zrobić bo w cyber-fly zawiaski ( te szmaciane) były za całe 0.00zł wziął bym miliony hehe....gdzieś tam w regulaminie mieli, że nie muszą sprzedać jak będą mieli jakieś podejrzenia czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ciekawe jak zareagują na zamówienie. Jakby nie było jest to oferta handlowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 "3. Firma AN-FINANS/Modele.sklep.pl zastrzega sobie prawo odmowy realizacji zamówień wzbudzających wątpliwości." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 I tutaj maja to samo Ale ciekawie by było dostać 2 metrowy model za 64 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Właściwie to jest KIT samolotu a nie samolot A w ogóle to co znaczy zamówienie budzące wątpliwości? Czy aby na pewno model nie trafi do terrorysty? Dla mnie to jedyne wytłumaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 A w ogóle to co znaczy zamówienie budzące wątpliwości? Czy aby na pewno model nie trafi do terrorysty? Dla mnie to jedyne wytłumaczenie.no to jeszcze jedno wyjście ;] 3. Firma AN-FINANS/Modele.sklep.pl zastrzega sobie prawo odmowy realizacji zamówień wzbudzających wątpliwości. 9. Pomimo iż w trosce o najwyższą wierność informacji nt. dostepności produktu strona aktualizowana jest kilka razy dziennie, to z powodu naturalnej rotacji towaru może zdarzyć się, iż zamówiony produkt okaże się niedostępny. W takim przypadku, klient informowany jest o jego braku i ewentualnym terminie dostawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Napiszą że w takiej cenie już nie ma a nowa cena to 1641.10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Niestety moga odmowic sprzedazy modelu w takiej cenie. Ze 2 lata temu znalazlem w komputroniku dyski twarde po smiesznej cenie- zapomnieli 2ki na poczatku, a ze niedaleko mnie mieli je na stanie to zamowilem. Niestety odmowili sprzedazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nergal Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Kiedyś na Alledrogo kupiłem porządny pas do gitary za 8 zł. Facet pluł sobie w brodę. Mówił że to brat wystawiał aukcję i zapomniał zera. Ale co mnie to obchodzi? Jakby było 80zł to bym nie brał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damdam Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Zamówiłem to. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Zamówiłem to. Zobaczymy co z tego wyjdzie. tez sie przymierzam... ale jak nie bedzie po 64zl to nie biore edit: zamówilem... gdyby to bylo na allegro to musieliby sprzedac. ciekawe jak tu bedzie...? ostatnią rzecza jaka oczekuje to telefon od nich... (nielubie gadac przez telefon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ja też zamówiłem.Pewnie jutro bedzie telefon z przeprosinami i wytłumaczeniem że to pomyłka i czy chcę go zakupić za 640,11zl. Jeszce coś takiego jest w regulaminie: 8. W przypadku ewentualnej zmiany cen produktów, AN-FINANS/Modele.sklep.pl niezwłocznie zobowiązuje się do poinformowania o tym klienta. W razie braku akceptacji nowej ceny zamówienie na określony produkt nie będzie realizowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a moze to jakas promocja? XD może zaproponuja w zamian jakis rabacik na jakies produkty czy cos:D potrzebuje folii, ktora jest droga XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.