Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 jak zadzwonią to można powiedzieć że wprowadzają klientów w błąd i z racji tego prosisz o mały rabacik na folię która jest drogo :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 XD z ta folia zartowalem, oczywiscie jest droga ale ten rabacik nawet 10% gdyby byl ( chyba cud by sie stal) to by niewiele pomoglo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 A ja wam powiem tak - zrobiłem sobie plik offline, zrobiłem też zamówienie i moim zdaniem nie powinno być mowy o odmowie sprzedaży. Bo oferta wzbudzająca wątpliwości... co to właściwie jest ?? Z resztą ofertę to chyba składamy my ?? (tą, która może być wątpliwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 No to Ci odmówią powołując się na punkt 8,który zacytowałem w poście wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ja też zamówiłem jedną szt odbiór w sklepie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Panowie, poczekajmy do poniedziałku, nie podniecajmy się , to nie zdrowo, na noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a w nocy :twisted: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel4090 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 a w nocy :twisted: ... młodzież grzecznie śpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 A co by było jeżeli zamówiłbym i od razy wpłacił pieniądze? Zwróciliby mi je czy chcieliby żebym dopłacił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 powinni zwrócić ale jak będzie nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Ha, a ja mam już wyjaśnienie. Postanowiłem zamówić, wybrałem przelew bankowy (przedpłatę) i na etapie potwierdzenia wyskoczyło coś takiego: 1 x Sklejka brzozowa 2,0 x 310 x 1000 mm VILKO 0% 42.29zł 1 x Zawias DU-BRO ze sztyftem mini 11 x 28 (15 szt.) 0% 18.00zł 1 x Nitrocellon 500g 0% 17.90zł 1 x Hitec - Laser 4 (bez serw) 0% 339.90zł 1 x Listwa duraluminiowa 1,6 x 30 x 1000 mm 0% 12.90zł 1 x Sklejka brzozowa 1,0 x 310 x 1000 mm VILKO 0% 37.99zł 2 x Papier japoński gruby 21g / m2 0% 12.98zł 1 x SIG - CITABRIA 1:6 0% 64.11zł Podsuma: 546.07zł Przesyłka kurierska (Opłata za przesyłkę): 15.00zł Suma: 561.07zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 i masz po sprawie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Myślicie że to przejdzie?, nie ma takiej mozliwości, ewidentna pomyłka przy przy wprowadzaniu towaru do systemu.Jutro będzie anulowanie pozycji i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Około 10 rano telefon ze sklepu.Oczywiście ,że zaszła pomyłka i taka tam standardowa gadka.Cena modelu to 570zł czy kupuję,czy rezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Około 10 rano telefon ze sklepu.Oczywiście ,że zaszła pomyłka i taka tam standardowa gadka.Cena modelu to 570zł czy kupuję,czy rezygnuję. U mnie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a u mnie nic :wink: nawet nie odpisali na maila :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ja jestem ciekaw kiedy oddadzą mi moje prawie 80 PLN ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 a jaki jest nr z ktorego dzwonili? bo do mnie cos dzwonilo rano ale w szkole bylem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Kurcze straszna pazerność i naiwność przez was przemawia. Przecież z tą ceną to wiadomo, że obsługa sklepu się pomyliła. I jeżeli już by było tak, że sklep musi sprzedać po cenie, którą wystawił to ktoś beknie za to i na pewno będzie to bidny pracownik sklepu. Nie szkoda wam go? :? Panowie ile razy jest taka sytuacja, że kupujecie coś w sklepie internetowym a później się okazuje, że nie ma tego na stanie. Liczyliście, że po waszych zamówieniach grzecznie wam wyślą paczuszki z modelem wartym 600 zł w cenie 60zł? :mrgreen: I Jeszce jedno jak znam życie to sklep ma na stanie 1 góra 2 sztuki tego modelu, żyjemy w Polsce i nie jest to sklep z bułkami. Sklepy internetowe zabezpieczają się na takie sytuacje i w regulaminie umieszczają stosowny punkt, który pozwala im na to żeby nie zrealizować takiego zamówienia. Co innego gdy towar stoi na półce z zaniżoną ceną a my jesteśmy w sklepie wtedy ciężko będzie się wymigać sprzedawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Przecież wiadomo było że nie sprzedadzą a wg.prawa powinni.Jaka pazerność? Bez przesady.Nikt za to nie beknie, bo u nas klient i tak nie jest szanowany (są oczywiście wyjątki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.