mati1988k Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Nom ale przekonwertowane na avi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ja tych filmików nie mogę obejrzeć, czy ktoś potwierdzi, że to jest wogóle możliwe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Tak - filmy działają. Mam zainstalowany tylko pakiet kodeków K-Lite Codek . Nie wiem jak wy ale jaki jest sens umieszczania takich filmów np. na YouTube? Chodzi przede wszystkim o jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Dla tych którzy nie mogą tego filmu obejrzeć : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.