robraf Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10060&Product_Name=HK-T250_CCPM_Electric_Helicopter_Kit co o nim sadzicie? jaki silnik do niego? zrobi 3d? bo mzoe kupilbym go sobie a sprzedal belta
MiQ27 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 To 250 jest, klon TRexa, to co ma nie robić 3D (ale pewnie po kilku upgrade'ach). Ale 250 - małe znaczy się. Czyli trudniejsze do opanowania niż 450 czy 500. Beltem robisz już 3D ?
Gość Anonymous Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 jaki silnik do niego?Czy tylko mi wyświetla się warstwa "Related products" ?
robraf Opublikowano 16 Października 2009 Autor Opublikowano 16 Października 2009 To 250 jest, klon TRexa, to co ma nie robić 3D (ale pewnie po kilku upgrade'ach). Ale 250 - małe znaczy się. Czyli trudniejsze do opanowania niż 450 czy 500. Beltem robisz już 3D ? niestac mnie na profesjonalne gyro z hh typu futaba wiec mam w belcie hinski odpowiednik futaby z HH ktory nawet dziala ale narazie balbym sie zrobic nim 3d ... na symulatorze wychodzi mi wiekszosc figur i freestyle. ale symulator to nie rzeczywistosc. dlatego pytam sie o cos malego niekoniecznie do 3d ale jednowirnikowe
kogutos Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 niestac mnie na profesjonalne gyro z hh typu futabaStanowczo wystarczy żyrko typu Teelebe,Mystery czy Assan w cenie około 100zł.
Konrad Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 A do takiego sobie chińskiego HK nie wystarczyło by przypadkiem zwykłe czarne żyrko E-sky z headlockiem? Kuzyn ma to żyrko w HK 450 i sprawuje się bardzo dobrze,ladnie trzyma ogon,tak wiec mysle ze tu rowniez powinno starczyc zwrociwszy uwagę na niewielką cenę.Albo może jestem nie doinformowany i do helików mnijeszych od 450 stosuje się jakies mniejsze i lżejsze żyra? :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.