robraf Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10060&Product_Name=HK-T250_CCPM_Electric_Helicopter_Kit co o nim sadzicie? jaki silnik do niego? zrobi 3d? bo mzoe kupilbym go sobie a sprzedal belta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 To 250 jest, klon TRexa, to co ma nie robić 3D (ale pewnie po kilku upgrade'ach). Ale 250 - małe znaczy się. Czyli trudniejsze do opanowania niż 450 czy 500. Beltem robisz już 3D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 jaki silnik do niego?Czy tylko mi wyświetla się warstwa "Related products" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 To 250 jest, klon TRexa, to co ma nie robić 3D (ale pewnie po kilku upgrade'ach). Ale 250 - małe znaczy się. Czyli trudniejsze do opanowania niż 450 czy 500. Beltem robisz już 3D ? niestac mnie na profesjonalne gyro z hh typu futaba wiec mam w belcie hinski odpowiednik futaby z HH ktory nawet dziala ale narazie balbym sie zrobic nim 3d ... na symulatorze wychodzi mi wiekszosc figur i freestyle. ale symulator to nie rzeczywistosc. dlatego pytam sie o cos malego niekoniecznie do 3d ale jednowirnikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutos Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 niestac mnie na profesjonalne gyro z hh typu futabaStanowczo wystarczy żyrko typu Teelebe,Mystery czy Assan w cenie około 100zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 A do takiego sobie chińskiego HK nie wystarczyło by przypadkiem zwykłe czarne żyrko E-sky z headlockiem? Kuzyn ma to żyrko w HK 450 i sprawuje się bardzo dobrze,ladnie trzyma ogon,tak wiec mysle ze tu rowniez powinno starczyc zwrociwszy uwagę na niewielką cenę.Albo może jestem nie doinformowany i do helików mnijeszych od 450 stosuje się jakies mniejsze i lżejsze żyra? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.