madrian Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jakiego programu używasz? Autocad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejbilu Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Tak jest - starego dobrego AutoCad'a. Trochę się gimnastykowałem, gdyż cały projekt powstał na jednym rysunku z netu tzw. 3-view, gdzie są 3 rzuty samolotu z przodu, boku i z góry. De facto to wystarczy. Profil jak pisałem we wcześniejszym poście Clark Y 15% na centropłacie. Za silnikami płynnie przechodzący do końcówek w zwykły Clark Y. Policzyłem w przybliżeniu wagę całego osprzętu (elektryka, cięgła, serwa i wyposażenie) - wyjdzie ok. 1,5 kg. Pozdro Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 I jak tam projekt "lotniskowiec RC" ? Już utonął ? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.