madrian Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 www.nocwinstytucielotnictwa.pl Tylko do 22:00. Jest okazja! Szkoda tylko, że reklama słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ekhm... To bylo wczoraj. Swoja droga trzeba bylo sie niezle nagimnastykowac, zeby wytrzymac w kilkuset metrowej kolejce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 :oops: Też na to wpadłem jak podjechałem pod IL, a tam ciemno głucho i pusto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jechałem z Ursynowa tylko 1,5 godziny. Na miejscu, przed dziewiętnastą, zastałem.... Shocked chyba ponad 200 metrową kolejkę ludzi na dworze. Ponieważ miałem czas do około 21, po prostu zawróciłem do domu. Kolejek mam dość, po ostatnim Air Show w Radomiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 cobra, Kolejek mam dość,Tak, a kiedyś to był sposób na zdobycie papieru toaletowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.