darek.3333 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Na łące, na której latamy pozostała na zimę wysoka zmierzwiona trawa. Aby wypróbować podwozie RWD-5 by Skazoo pozostała nam polna droga biegnąca na skraju łąki, wzdłóż dość wysokich drzew i równolegle płynącej rzeczki. Tak lata mój 15-to letni syn :wink: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Piękny samolot! Piękny film! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kotecek Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 czy on zawsze tak szybko ląduje ? myślałem, że on wolniej lata, coś jak Lazy Bee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Ładny model, ładny lot i ładny kawałek porządnej muzyki, a nie sieczka :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Fajny naprawdę fajny. Ciekawe kiedy ja swojego RWD-ka ulotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dzięki za miłe słowa. Tak naprawdę to jest mój drugi w życiu film z podkładem muzycznym. Człowiek się uczy całe życie. :wink: Do kolegi Kotecka - jak dla mnie to ten model bardzo wolno podchodzi do lądowania. Mój poprzedni depronowy model TOTO-0 wielokrotnie naprawiany przez co jakieś 300g cięższy od oryginału przy RWD-5 podchodzi do lądowania jak odrzutowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.