darek.3333 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Na łące, na której latamy pozostała na zimę wysoka zmierzwiona trawa. Aby wypróbować podwozie RWD-5 by Skazoo pozostała nam polna droga biegnąca na skraju łąki, wzdłóż dość wysokich drzew i równolegle płynącej rzeczki. Tak lata mój 15-to letni syn :wink: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
czarek66 Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Piękny samolot! Piękny film! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kotecek Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 czy on zawsze tak szybko ląduje ? myślałem, że on wolniej lata, coś jak Lazy Bee Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Ładny model, ładny lot i ładny kawałek porządnej muzyki, a nie sieczka :ble: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam B Posted October 26, 2009 Share Posted October 26, 2009 Fajny naprawdę fajny. Ciekawe kiedy ja swojego RWD-ka ulotnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek.3333 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 Dzięki za miłe słowa. Tak naprawdę to jest mój drugi w życiu film z podkładem muzycznym. Człowiek się uczy całe życie. :wink: Do kolegi Kotecka - jak dla mnie to ten model bardzo wolno podchodzi do lądowania. Mój poprzedni depronowy model TOTO-0 wielokrotnie naprawiany przez co jakieś 300g cięższy od oryginału przy RWD-5 podchodzi do lądowania jak odrzutowiec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.