Skocz do zawartości

Niskie latanko FPV

diem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehh Karpiu - przywalisz kiedys w kogos :/

A poza tym - super - bedzie wiecej ??

Tego jednego to prawie Ci sie udalo - co to lapami machal - gdybys dal lekuchno w lewo i w dol to bylby Twoj :twisted:

Opublikowano

O to ze przywale to sie nie martw, nawet ten co machal juz sie przyzwyczail do mojego latania i jak widac skonczyl sie stresowac. Model wazy 400gram, to su-26 z cyberfly, raczej krzywde ciezko komus tym zrobic :)

Wiecej bedzie oczywiscie, kolejna wycieczka znow miedzy drzewkami sądze.

Opublikowano

Model wazy 400gram, to su-26 z cyberfly, raczej krzywde ciezko komus tym zrobic :)

Przyłóż rozpędzone śmigło do twarzy, podejrzewam, że doznania bezcenne :P

PS Filmik jak i poprzednie ciekawe :)

Opublikowano

Wiadomo ze zawsze moze sie cos stac, generalnie jakos jestem pewny za siebie. Koledzy zawsze stoja za mną :)

Dzieki za komentarze, zabawa z goglami na oczach jest niesamowita i jakos mniej ciagnie mnie przez to do latania klasycznego. Wczoraj nawet trymowalem ten model z goglami na oczach bo bylo mi latwiej.

Opublikowano

i jakos mniej ciagnie mnie przez to do latania klasycznego.

Co prawka z goglami nie próbowałem (i chyba nie prędko będę miał okazję), ale chyba przesadziłeś :P :P :P

A filmik b. fajny :)

Opublikowano

Widze że Su dorobiło sie nowej funkcji - nosiciel kamerki :P. Bardzo fajny model - ale nigdy nie sądziłem że ktoś moze do niego dodać kamerke :P.

Lądowanie ładne :P.

Co do miejsca latania - choćbym swoje widział, ogromne pole i troszke lasku ;).

Opublikowano

Widze że Su dorobiło sie nowej funkcji - nosiciel kamerki :P. Bardzo fajny model - ale nigdy nie sądziłem że ktoś moze do niego dodać kamerke :P.

Lądowanie ładne :P.

Co do miejsca latania - choćbym swoje widział, ogromne pole i troszke lasku ;).

Su to szczerze mowiac sredni model do latania w goglach, bardzo nerwowy ale nawet po ostatnim spotkaniu z drzewem wystarczylo posladac go i zakleic CA - to jego glowna zaleta. Zamontowalem tam osprzet bo to jedyny model epp ktory posiadam i lezal nieuzywany.

Co do lądowania - nie wiem czemu sie tak stalo do teraz, na 100% zaciagalem wysokosc.

Miejscowka jest strasznie nudna do takich lotow...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.