diem Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Po ostatnich crashach przenioslem kamere bardziej do tylu, pierwszy lot po wytrymowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Ehh Karpiu - przywalisz kiedys w kogos :/ A poza tym - super - bedzie wiecej ?? Tego jednego to prawie Ci sie udalo - co to lapami machal - gdybys dal lekuchno w lewo i w dol to bylby Twoj :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 31 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 O to ze przywale to sie nie martw, nawet ten co machal juz sie przyzwyczail do mojego latania i jak widac skonczyl sie stresowac. Model wazy 400gram, to su-26 z cyberfly, raczej krzywde ciezko komus tym zrobic Wiecej bedzie oczywiscie, kolejna wycieczka znow miedzy drzewkami sądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Fajny filmik - widzę , że FPV na topie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Model wazy 400gram, to su-26 z cyberfly, raczej krzywde ciezko komus tym zrobic Przyłóż rozpędzone śmigło do twarzy, podejrzewam, że doznania bezcenne PS Filmik jak i poprzednie ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Wiadomo ze zawsze moze sie cos stac, generalnie jakos jestem pewny za siebie. Koledzy zawsze stoja za mną Dzieki za komentarze, zabawa z goglami na oczach jest niesamowita i jakos mniej ciagnie mnie przez to do latania klasycznego. Wczoraj nawet trymowalem ten model z goglami na oczach bo bylo mi latwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 i jakos mniej ciagnie mnie przez to do latania klasycznego. Co prawka z goglami nie próbowałem (i chyba nie prędko będę miał okazję), ale chyba przesadziłeś :P A filmik b. fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 ale chyba przesadziłeś :P To bylo stwierdzenie Prawie w ogole nie latam klasycznie odkad polecialem FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol93 Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Widze że Su dorobiło sie nowej funkcji - nosiciel kamerki . Bardzo fajny model - ale nigdy nie sądziłem że ktoś moze do niego dodać kamerke . Lądowanie ładne . Co do miejsca latania - choćbym swoje widział, ogromne pole i troszke lasku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Widze że Su dorobiło sie nowej funkcji - nosiciel kamerki . Bardzo fajny model - ale nigdy nie sądziłem że ktoś moze do niego dodać kamerke . Lądowanie ładne . Co do miejsca latania - choćbym swoje widział, ogromne pole i troszke lasku . Su to szczerze mowiac sredni model do latania w goglach, bardzo nerwowy ale nawet po ostatnim spotkaniu z drzewem wystarczylo posladac go i zakleic CA - to jego glowna zaleta. Zamontowalem tam osprzet bo to jedyny model epp ktory posiadam i lezal nieuzywany. Co do lądowania - nie wiem czemu sie tak stalo do teraz, na 100% zaciagalem wysokosc. Miejscowka jest strasznie nudna do takich lotow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.