modevil Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam serdecznie Mam na imie Mariusz i mam 27 lat. Z modelarstwem mialem do czynienia "od zawsze" dzieki rodzinnej tradycji - w najwczesniejszych moich wspomnieniach zawsze w tle jest jakas gablotka z modelami, pudelka z modelami czekajacymi na swoja kolej, plany modelarskie albo cos w tym stylu. To juz prawie jak genetyczne obciazenie :wink: Zaczynalem od "plastikow" i w sumie w nich mialem jakies tam sukcesy - kilka medali jeszcze by sie znalazlo. Potem postanowilem sie sprawdzic w kartonie i modele kartonowe sprawiaja mi radosc do dzis ale nie mam juz tyle czasu jak kiedys - teraz potrzebuje 2 lat zeby cos przyzwoitego skonczyc... Czas na cos nowego... Czas na hat-trick... Czas na RC! Juz od dlugiego czasu czytam Wasze forum i zapoznaje sie z tematem. Nie mam jeszcze modelu ale wiedzac, ze kretow nie unikne bedzie to pewnie sprawdzona i mocna konstrukcja: Easy Star. Bylem juz prawie zdecydowany na RTFa, no ale chyba zmienie zdanie: modele RC to swiadowy wybor wiec mozna by juz wyposazac sie w cos pozadniejszego... Pewnie wiec w niedalekiej przyszlosci bede pytal o wyposazenie do Easy Stara. Pozdrowienia Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.