Jump to content

Tradycyjne powitanie

modevil

Recommended Posts

Witam serdecznie

Mam na imie Mariusz i mam 27 lat. Z modelarstwem mialem do czynienia "od zawsze" dzieki rodzinnej tradycji - w najwczesniejszych moich wspomnieniach zawsze w tle jest jakas gablotka z modelami, pudelka z modelami czekajacymi na swoja kolej, plany modelarskie albo cos w tym stylu. To juz prawie jak genetyczne obciazenie :wink:

Zaczynalem od "plastikow" i w sumie w nich mialem jakies tam sukcesy - kilka medali jeszcze by sie znalazlo. Potem postanowilem sie sprawdzic w kartonie i modele kartonowe sprawiaja mi radosc do dzis ale nie mam juz tyle czasu jak kiedys - teraz potrzebuje 2 lat zeby cos przyzwoitego skonczyc...

Czas na cos nowego... Czas na hat-trick... Czas na RC! Juz od dlugiego czasu czytam Wasze forum i zapoznaje sie z tematem. Nie mam jeszcze modelu ale wiedzac, ze kretow nie unikne bedzie to pewnie sprawdzona i mocna konstrukcja: Easy Star. Bylem juz prawie zdecydowany na RTFa, no ale chyba zmienie zdanie: modele RC to swiadowy wybor wiec mozna by juz wyposazac sie w cos pozadniejszego... Pewnie wiec w niedalekiej przyszlosci bede pytal o wyposazenie do Easy Stara.

Pozdrowienia

Mariusz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.