Skocz do zawartości

Złota polska jesień

kr3cik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po konwersji napędu w moim gupiku z 400 na silnik 3f mam wystarczająco mocy aby unieść mój aparat :) Kożystając z tego nakręciłem taki oto filmik:

Opublikowano

Te tereny są bardzo w naszych okolicach :P Jakbyś oglądał filmik do końca to byś wiedział ;) Gorzyce Wielkie tam z reguły latam

Opublikowano

Mnie też dziś pognało :D Wracając zadowolony od Radzia z Odolanowa wstapiłem na lotnisko .Małżonka jak zwykle pobiegła do lasu a ja przewietrzyłem skrzydełka Falcona.Polatałem ok 45 min a moja połowica natargała grzybów :D aż jestem zdziwiony.

Opublikowano

Taaa od Radzia zadowolony... uboższy to się zgodzę :lol:

Dzisiaj dla mnie zbyt mocno wiało ale próby były (filmik już się ładuje)

Film z pierwszego postu kręciłem w sobotę.

EDIT

Opublikowano

Zakupy na modelarnię dlatego zadowolony.

A to co innego :P

Niestety 500g mojego Gupika to nie Falcon, ale może kiedyś...

Opublikowano

kr3cik,

Nie dziw się, że mało ludzi ogląda Twój "film" do końca, nic do tego nie zachęca. Nic się w nim nie dzieje, no może trochę, a muza tylko utwierdza w przekonaniu, że tak będzie do końca. Polecam filmik z linku Malkera. Bez latania, ładnie i elegancko i więcej się dzieje niż podczas 10 minut lotu.

Opublikowano

kr3cik,

Nie dziw się, że mało ludzi ogląda Twój "film" do końca, nic do tego nie zachęca. Nic się w nim nie dzieje, no może trochę, a muza tylko utwierdza w przekonaniu, że tak będzie do końca. Polecam filmik z linku Malkera. Bez latania, ładnie i elegancko i więcej się dzieje niż podczas 10 minut lotu.

Nie dziwię się nikomu, że nie ogląda filmiku do końca. Polska, na szczęście, to wolny kraj. Jednak zadawanie pytań na temat niego świadczy o jakimś zainteresowaniu, które mogłoby skutkować obejrzeniem do końca, a moje poprzednie wypowiedzi miały na celu jedynie zwrócenie uwagi na to, że te informacje zostały już podane i dlatego nie powtarzałem ich tutaj.

Co do tego co się w tym filmie dzieje, lub nie dzieje to ciężko w trakcie latania modelem akurat trafić na spektakularny wybuch wulkanu :) a film ten zresztą nie miał na celu pokazywania tego typu fajerwerków, tylko pokazanie okolicy w której latam w jesiennych kolorach.

Co do muzyki to przykro mi, że nie trafiłem w twój gust :oops: :P

Filmik z linku Malkera to zupełnie inna kategoria i nie pokusiłbym się o porównanie tych dwóch filmów. a jeżeli potrafisz nakręcić aparatem cyfrowym i tak elegancko zmontować film z lotu aby był podobny treściowo do filmu Malkera to chętnie popatrzę.

Pozdrawiam Łukasz

Opublikowano

Wszystko zależy jakiej jakości filmy nagrywa twój telefon. Mój niestety marne, przez to zdecydowałem się przymocować aparat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.