kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Po konwersji napędu w moim gupiku z 400 na silnik 3f mam wystarczająco mocy aby unieść mój aparat Kożystając z tego nakręciłem taki oto filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Filmik ciekawy ale jeszcze lepszy by był gdyby nie było widać skrzydła Czy te tereny są w naszych okolicach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Te tereny są bardzo w naszych okolicach Jakbyś oglądał filmik do końca to byś wiedział Gorzyce Wielkie tam z reguły latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jakbyś oglądał filmik do końca to byś wiedział Gorzyce Wielkie tam z reguły latam A prosiłem kiedyś o info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Tak zwany spontan. Biorę model wsiadam do samochodu i jadę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 witam. kamerka to telefon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Na końcu filmiku podałem aparat cyfrowy Samsung A40 http://katalog-aparatow-fotograficznych.pl/img/samsung-digimax-a40-1.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Mnie też dziś pognało Wracając zadowolony od Radzia z Odolanowa wstapiłem na lotnisko .Małżonka jak zwykle pobiegła do lasu a ja przewietrzyłem skrzydełka Falcona.Polatałem ok 45 min a moja połowica natargała grzybów aż jestem zdziwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Taaa od Radzia zadowolony... uboższy to się zgodzę Dzisiaj dla mnie zbyt mocno wiało ale próby były (filmik już się ładuje) Film z pierwszego postu kręciłem w sobotę. EDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zakupy na modelarnię dlatego zadowolony. Mój Falcon praktycznie zadnego wiatru się nie boi, chyba że mnie wywiewa z lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Zakupy na modelarnię dlatego zadowolony. A to co innego Niestety 500g mojego Gupika to nie Falcon, ale może kiedyś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 kr3cik, Nie dziw się, że mało ludzi ogląda Twój "film" do końca, nic do tego nie zachęca. Nic się w nim nie dzieje, no może trochę, a muza tylko utwierdza w przekonaniu, że tak będzie do końca. Polecam filmik z linku Malkera. Bez latania, ładnie i elegancko i więcej się dzieje niż podczas 10 minut lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 kr3cik, Nie dziw się, że mało ludzi ogląda Twój "film" do końca, nic do tego nie zachęca. Nic się w nim nie dzieje, no może trochę, a muza tylko utwierdza w przekonaniu, że tak będzie do końca. Polecam filmik z linku Malkera. Bez latania, ładnie i elegancko i więcej się dzieje niż podczas 10 minut lotu. Nie dziwię się nikomu, że nie ogląda filmiku do końca. Polska, na szczęście, to wolny kraj. Jednak zadawanie pytań na temat niego świadczy o jakimś zainteresowaniu, które mogłoby skutkować obejrzeniem do końca, a moje poprzednie wypowiedzi miały na celu jedynie zwrócenie uwagi na to, że te informacje zostały już podane i dlatego nie powtarzałem ich tutaj. Co do tego co się w tym filmie dzieje, lub nie dzieje to ciężko w trakcie latania modelem akurat trafić na spektakularny wybuch wulkanu a film ten zresztą nie miał na celu pokazywania tego typu fajerwerków, tylko pokazanie okolicy w której latam w jesiennych kolorach. Co do muzyki to przykro mi, że nie trafiłem w twój gust :oops: Filmik z linku Malkera to zupełnie inna kategoria i nie pokusiłbym się o porównanie tych dwóch filmów. a jeżeli potrafisz nakręcić aparatem cyfrowym i tak elegancko zmontować film z lotu aby był podobny treściowo do filmu Malkera to chętnie popatrzę. Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ja oglądam. ciekawe ile wazy taki aparat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ciekawe ile wazy taki aparat? Według mojej mało precyzyjnej wagi około 190g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolsefory Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ja filmu do końca nie oglądałem, bo nie było tam niczego kuszącego do dalszego oglądania. No ale duży + za jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Moja komóreczka wazy 150 g. Chyba spróbuje do swojego Relaxa ją zamocować. Moze coś tez uda się nakręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kr3cik Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Wszystko zależy jakiej jakości filmy nagrywa twój telefon. Mój niestety marne, przez to zdecydowałem się przymocować aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Moja Nokia 6300 zrobiła taki film :x że trudno go tak nazwac :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Sony Erikson k750i tez raczej jakosc marna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.