Piotrek_F3J Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam Mój pierwszy film kręcony z dużego szybowca i w ogóle Wszystkie rady do ulepszenia następnego filmu mile widziane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A ja go widziałem pierwszy a tak serio ciekawy filmik nawet beczki i pętle są :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam Mój pierwszy film kręcony z dużego szybowca i w ogóle Wszystkie rady do ulepszenia następnego filmu mile widziane! Filmik daje radę - kolejnym razem jak już kupisz tą kartę nagrywaj w wyższej rozdzielczości.. będzie jeszcze lepszy.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 filmik jest super :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 fajna nuta leci w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.