Skocz do zawartości

http://hobbyking.com/

slawko_k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamawiając jeden silniczek za 4 dolary też dałem zwykłą Air Mail. Doszło po 6,7 dniach roboczych.

Potwierdzam, też dostałem w takim czasie paczkę.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest rejestrowana, jak to zwykle paczki są.

Opublikowano

For the following countries we will be creating a new and cheaper 'NO LIPO' option for EMS.

Argentina Australia (extending weight categories)

Canada Czech Rep. Mexico (around 35% cheaper!!)

New Zealand (about 15-20% cheaper)

Norway

Poland

South Africa

Turkey

Różnica w cenie paczek jest naprawdę spora. Miłe zaskoczenie, że Polska dostała tańszą przesyłkę EMS jako jedna z pierwszych.

Opublikowano

[...] Widzisz w tym coś dziwnego?

Zwykle zmienia się przewoźnika żeby ciąć koszty a nie żeby je zwiększać. Ale to tam wie jaka logika siedzi w żółtych łebkach.
Opublikowano

Kurcze nie wiem jak z tymi pakietami wkońcu?

chcę zamówić 3x3s 2200mah Flightmax

+ inne pierdółki

teraz to jest 6600mah waga łączna akumlatorów 786g a całej paczki 1.370g i jak to moge zamówić? przez Air Parcel czy tylko EMS?

Opublikowano

to wrzuć 3x3s 2200 do koszyka i idz do kasy :) nie bedzie wyboru tylko EMS !

kupa prawda...

Wrzuciłem 3x2200 3s do koszyka i jestem w CHECK OUT:

Shipping type:

International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99

EMS Express (POLAND) 0g - 999g $47.38

Opublikowano

co dodawać? jak zamawiam same pakiety wszystko OK air parcel jest ,ale jak dodam aparaturę i pakiety to tylko EMS dlaczego?

Czy to może chodzić oto że aparatura jest BackOrder?

Opublikowano

mam Air parcel przy pojemności 6600mah tylko gdy dodam do tego aparature to już tylko EMS. nawet Wojtek to sprawdzał i da się ! więc nie wiesz to nie pisz.

PS. A to ja się gubie w tym co pisze? Poczytaj ;)

Zwyczajnie ściemniasz. Od jakiegoś czasu jest Air Mail do 1,85 kg, można wysyłać LiPo. Piszesz tylko po to, by nabić sobie posty.