vorobiej Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zamawiając jeden silniczek za 4 dolary też dałem zwykłą Air Mail. Doszło po 6,7 dniach roboczych. Potwierdzam, też dostałem w takim czasie paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a czy Air Parcel jest rejestrowana czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Jest rejestrowana, jak to zwykle paczki są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 For the following countries we will be creating a new and cheaper 'NO LIPO' option for EMS. Argentina Australia (extending weight categories) Canada Czech Rep. Mexico (around 35% cheaper!!) New Zealand (about 15-20% cheaper) Norway Poland South Africa Turkey Różnica w cenie paczek jest naprawdę spora. Miłe zaskoczenie, że Polska dostała tańszą przesyłkę EMS jako jedna z pierwszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 bzdura totalna w zeszłym tygodniu podnieśli ceny wysyłki ems np. z 60$ na ponad 90$ a teraz mają gest no lipo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Podnieśli, bo zmienili przewoźnika, a nowy ma droższą wysyłkę. Widzisz w tym coś dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 [...] Widzisz w tym coś dziwnego?Zwykle zmienia się przewoźnika żeby ciąć koszty a nie żeby je zwiększać. Ale to tam wie jaka logika siedzi w żółtych łebkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Na forum hobbycity Jason ( z hobbycity ) pisał, że na poprzednim przewoźniku za dużo tracili. Warto czytać ich forum, bo dużo można się dowiedzieć. Na przykład tego, że dzisiaj wystartowała wyprzedaż. Szczerze mówiąc, nędzna. Tu jest wyjaśnione, jak to działa -> http://www.rc-international.info/Blog/post/Hobbyking-new-feature-explained-Swarm-sale.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Kurcze nie wiem jak z tymi pakietami wkońcu? chcę zamówić 3x3s 2200mah Flightmax + inne pierdółki teraz to jest 6600mah waga łączna akumlatorów 786g a całej paczki 1.370g i jak to moge zamówić? przez Air Parcel czy tylko EMS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Najlepiej włóż te rzeczy do koszyka i przejdź do wyboru sposobu wysyłki, wtedy wyświetlą ci się wszystkie możliwości jakie możesz wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mam tylko EMS to zrobie dwie paczki po 4400 dzieki za zainteresowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zwyczajnie ściemniasz. Od jakiegoś czasu jest Air Mail do 1,85 kg, można wysyłać LiPo. Piszesz tylko po to, by nabić sobie posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to wrzuć 3x3s 2200 do koszyka i idz do kasy nie bedzie wyboru tylko EMS ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to wrzuć 3x3s 2200 do koszyka i idz do kasy nie bedzie wyboru tylko EMS ! kupa prawda... Wrzuciłem 3x2200 3s do koszyka i jestem w CHECK OUT: Shipping type: International (Registered) Air Mail 501-750g $14.99 EMS Express (POLAND) 0g - 999g $47.38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 to do jasnej choinki czemu ja tak nie moge ? ;/ zaraz spróbuje same pakiety bez reszty osprzetu. Edit: Same pakiety mogę ale jak dodam apke to juz nie moge ;/ Sprawdźcie sami wrzućcie to : 1x http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8992 3x http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=9942 i nie darady... aparatura dla kolegi poleci chyba osobna paczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Edit: Same pakiety mogę ale jak dodam apke to juz nie moge ;/ A dodawać i czytać ze zrozumieniem to co się do Ciebie pisze umiesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 co dodawać? jak zamawiam same pakiety wszystko OK air parcel jest ,ale jak dodam aparaturę i pakiety to tylko EMS dlaczego? Czy to może chodzić oto że aparatura jest BackOrder? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie możesz mieć Air Parcel zamawiając LiPo o łącznej pojemności powyżej 4500 mAh. Skończ już, bo gubisz się w tym, co piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 mam Air parcel przy pojemności 6600mah tylko gdy dodam do tego aparature to już tylko EMS. nawet Wojtek to sprawdzał i da się ! więc nie wiesz to nie pisz. PS. A to ja się gubie w tym co pisze? Poczytaj Zwyczajnie ściemniasz. Od jakiegoś czasu jest Air Mail do 1,85 kg, można wysyłać LiPo. Piszesz tylko po to, by nabić sobie posty. Nie możesz mieć Air Parcel zamawiając LiPo o łącznej pojemności powyżej 4500 mAh. Skończ już, bo gubisz się w tym, co piszesz. Najpierw piszesz że można a później że nie można więc jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 MisRC, niemożliwe, na pewno masz Air mail a nie Air Parcel. Już było napisane w tym wątku że do 1kg pojemność akku nieograniczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.