Konrad_P Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja właśnie zaliczyłem 2,5 tyg. i mam nadzieje, że wreszcie w poniedziałek UC wyśle do mnie. Teraz w Zabrzu chyba strzaszne braki kadrowe. Jak dziś gadałem z celnikiem to nic innego nie slyszałem tylko nażekanie tyle roboty mają a ich jest tylko kilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorobiej Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 kolejna paczka dotarła do mnie w 8 dni od zamówienia. Bez dodatkowych opłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Mi też właśnie dzisiaj aparatura doszła po 10 dniach. Bez cła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Dwa dni z niemiec :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 A jeśli zamawia się z Niemiec to jakie są koszty przesyłki (waga 1kg) :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 z niemiec jest tylko 1 opcja max 3 kg i kosztuje 25$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 z niemiec jest tylko 1 opcja max 3 kg i kosztuje 25$Nie jedyna ale najmniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ok dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalorymetr Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Ile średnio trwa dostawa serw hxt ? Zamówiłem cztery około 2 tygodnie temu i nadal czekam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 a może serwa były na - albo było napisane BK :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Nie ma ich już dłuższy czas więc możesz czekać jeszcze dłużej.Patrz zawsze na stan magazynu jak zamawiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalorymetr Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Mój błąd. Źle napisałęm. Chodziło mi oczywiście o dostawe do ich sklepu, bo zamówiłem back order. Nieważne, bo serwa już są. Czekam jeszce tylko jak dostaną regulator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 I po zakupach... http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5359 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 eetam, bangla Warehouse Time 11:37:38 AM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Spokojnie, już wszytko działa. Też się trochę bałem bo mi wiszą dwa zamówienia i głupio by było gdyby się im wszytko skasowało lub zwinęli interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Myślałem, że awaria potrwa dłużej i trochę paniki zasieję Zmieniając temat: chyba nowy trenerek, coś na kształt Wilgi i z taką właśnie nazwą: http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12944 Szkoda, że nie ma polskiego malowania... :-) EDIT: widzę, że model pojawił się w ciekawych ofertach: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=32472 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 To staroć z EPS-u.W polskich sklepach kosztuje od 700-800 złotych razem z radiem.Tyle że w HK już na bezszczotce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.