mkrawcz1 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 To sobie uruchom java skrypty :mrgreen: PS. Masz directLink'a ale nie wiem czy zadziała: http://live2support.com/ls3/chat.php?&lang=0&dept=&sid=9090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
discard Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A czy ktoś robił już w HK zamówienie na firmę? Chodzi o to czy HK dołączy mi fakturę, od której następnie urząd celny naliczy VAT, a ja potem ową fakturę będę mógł legalnie wpisać w koszta do Księgi Przychodów i Rozchodów. Jeżeli ktoś robił już takie zamówienie prosiłbym o kilka słów objaśnienia jak tego dokonał? Ja wysłałem już kilka maili do HK z pytaniami w tej sprawie ale jak do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A czy ktoś robił już w HK zamówienie na firmę? Chodzi o to czy HK dołączy mi fakturę, od której następnie urząd celny naliczy VAT, a ja potem ową fakturę będę mógł legalnie wpisać w koszta do Księgi Przychodów i Rozchodów. Jeżeli ktoś robił już takie zamówienie prosiłbym o kilka słów objaśnienia jak tego dokonał? Ja wysłałem już kilka maili do HK z pytaniami w tej sprawie ale jak do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Rejestrujesz się jako firma, podajesz podczas zamówienia że chcesz 100% wartości jako wartość na opakowaniu, drukujesz fakturę - jest w momencie wysyłki do pobrania na stronie opisu zamówienia i jeżeli towar NIE będzie oclony to bierzesz paczkę - najlepiej nieotwartą i jedziesz do TWOJEGO UC i zgłaszasz towar do oclenia/ovatowania ps. weż ze sobą dowód zapłaty ps2. no i HK Ci nie odpowie bo i co ma odpowiedzieć - osoba czy firma - dla nich to jedno ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszek1985 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Napiszcie mi koledzy jak wam idą SWARMY. Ostatnio są dość duże problemy z dodaniem do koszyka mimo uzbierania 6 osób. Tutaj jest pewien patent. http://heli-team.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=829 A jak wy se radzicie ? Żeby tyle si nie na klikać i nie spędzić pół dnia żeby zaoszczędzić czasem 3 dolary ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Kurcze włączyłem obsługe skrytptów, ale dalej nie mam nic w tej zakładce,a link podany przeznoker, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ja zamawiałem tydzień temu i na silniku miałem z 8$ oszczędności jak nie lepiej. Całą operację robiłem wg opisu na przeglądarce chrome i to bez kasowania ciasteczek, nawet bez zamykania zakładek -swarmowałem tylko 1 artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 toretto1995, jak dodasz np Turnigy 9x do Wish List to pokaże Ci ile ich jest backorder. Na stronce głównej po prawej stronie jak w dół zjedziesz będzie taka tabelka a obok ile mają w magazynie. Albo i ile nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 546 zamówień :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 W sumie to jak na nich to niedużo. Do końca marca dobiło do ponad tysiąca. A i tak po przybyciu do magazynu jeszcze przez chwile były. Także jak ktoś chce zamawiać to wpłacać trzeba pieniążki i czekać jakoś do 1-10 kwietnia. W tych dniach przeważnie się pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Właśnie teraz Mode 2 jest na stanie. Ale pewnie długo nie pobędzie. A już myślałem że do lata będe czekać. HURRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Dzisiaj robię przelew na PayPal..całą resztę pieniędzy.We wtorek pojawią się na koncie...mam nadzieję że do wtorku mode2 jeszcze będzie w magazynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Haha..ja miałem nadzieję że do wtorku mode 2 będzie a tu już nie ma.Hahah... P.S. Sory że tak post pod postem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GPiotr Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Heh ja nie dawno zamówiłem pierwszą w życiu paczkę z hobby king, a dzisiaj zobaczyłem aparatury, zanim złożyłem resztę zamówienia (kilka pierdół) mode 2 się skończyło zamówiłem mode1 podobno nie ma problemów z przeróbką i zobaczymy jak to wyjdzie Ostatnią paczkę zamówiłem 3 marca i dzisiaj weszła w polski obszar celny (pojawiła się na śledzeniu naszej poczty) zobaczymy czy zlituje się nade mną urząd celny Uważam, że i tak całkiem to idzie sprawnie bo jak jakiś rok temu zamawiałem sobie z HK telefon to szedł do mnie ponad 2 miesiące Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Heh ja nie dawno zamówiłem pierwszą w życiu paczkę z hobby king, a dzisiaj zobaczyłem aparatury, zanim złożyłem resztę zamówienia (kilka pierdół) mode 2 się skończyło zamówiłem mode1 podobno nie ma problemów z przeróbką i zobaczymy jak to wyjdzie Ostatnią paczkę zamówiłem 3 marca i dzisiaj weszła w polski obszar celny (pojawiła się na śledzeniu naszej poczty) zobaczymy czy zlituje się nade mną urząd celny Uważam, że i tak całkiem to idzie sprawnie bo jak jakiś rok temu zamawiałem sobie z HK telefon to szedł do mnie ponad 2 miesiące Pozdrawiam Mój osobisty rekord przy dostarczaniu paczek z HK to 4dni od daty zmiany statusu paczki na Wysłany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prajtar Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Witam Ja kupuje od roku i jeśli nie dostaje po 14 dniach dzwonie na cło ponieważ wszystkie przesyłki pow 46 euro idą na cło coprawda jak się trafi zamówiłem model paka wielka to poszło na cło zamówiłem serwa aku i drobnice mała paczka przeszła jak zamawiam sprawdzam jaką pocztą idzie czasem szwajcarską czasem honkong post dokładnie to czytam podawanie zaniżonej wartości nie ma sensu bo jak trafi na cło to i tak musze przesłać co i za ile kupiłem POZDRAWIAM Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 ... podawanie zaniżonej wartości nie ma sensu bo jak trafi na cło to i tak musze przesłać co i za ile kupiłem ...A co za problem kupić punkty bonusowe i nimi zapłacić za część zamówienia. Resztę płacisz np. przez PayPal . Jeśli zatrzymają na cle, przesyłasz dowód wpłaty z PayPal i od tej kwoty (pomniejszonej o punkty bonusowe) naliczają podatek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomek Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 podawanie zaniżonej wartości nie ma sensu bo jak trafi na cło to i tak musze przesłać co i za ile kupiłemAle jest mniejsza szansa na to czy wogóle trafi na clo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 zamówienie złożyłem 25.02. maila, że wysłali dostałem na początku marca. a paczki nie ma. "international air mail" <- ile można na to czekać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.