yoyo Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Siema. Mam pytanie chce naladowac pakiet 180mAh jest to pakiet Ni-MH czy da sie ta ladowarka naladowac ten pakiet?? Tzn jakim pradem mozna go ladowac? Edit: sry nie podalem jest to Accucel 6 I mam jeszcze jedno pytanie co by sie stalo gdyby ta ladowarka byla zasilana wyzszym pradem np 15 v?? Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Turnigy robi co najmniej 7 typów ładowarek. Równie dobrze możesz zapytać, czy Fiatem można jechać po autostradzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Tą ładowarkę można zasilać napięciem "Input Voltage: 11~17v" A prąd jaki można ustalać ma zakres .1 - 5.0 A więc możesz ładować pakiet prądem np 0.1 A. Ja ładowałem pakiet 350mAh najmniejszym możliwym prądem czyli 0.1 A podczas formowania, a później to już normalnie - 350 mA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 dzieki za pomoc. a macie moze polska instrukcje do Turnigy accucell-6?? Leci pomogl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 podaj e-mail to jak znajdę to Ci wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 evelin1@onet.eu dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19508 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=6083&postdays=0&postorder=asc&start=15 Wszystkie te instrukcje pasują do Twojej ładowarki - jak widać te pytanie już było :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Wysłane, sprawdź pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoyo Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Dzieki leci pomogl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezi36 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 dzień dobry!!! czy mógł bym prosić o polską instrukcję to turnigy na power99@poczta.fm dziekuję bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek67 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam, instrukcja poszła na maila. Pozdrawiam Krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam B Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 uu Krzysiek67 wyprzedził mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamN Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mam problem z ładowarką turnigy 180. Kupiłem ją z 3 lata temu na Alledrogo.pl i zepsuła sie po roku. Kilku elektroników w niej grzebało raczej z mizernym skutkiem. Poddałem się i zrezygnowałem jednak żona piekła placek więc co mi zależało wsadziłem elektronikę na 10 min. Orżyła odziwo ale wszystkie elementy plastikowe się potopiły takie jak przyciski i bzyczek . Bzyczek naprawiłem ale z przyciskami nie poradziłem sobie zbyt wielka precyzja. Więc zaniosłem do zaprzyjaźnionego elektronika aby wlutował mi nowe. Wlutował je i owszem ale stwierdził ze na płycie brakuje mi kilku istotnych elementów. Okazało się ze 5 min wizyta w WC była zgubna dla ładowarki mój 6 letni syn dyskretnie dopadł płytkę i z niej usunął klika istotnych elementów. Prosze pomóżcie i zróbcie zdięcie elektroniki wraz z opisem kondensatorów tych większych. Prawdopodobnie tylko tych elementów nie mam i nawet nie wiem gdze powinny się znajdować. Z góry dzękuje za pomic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.