Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam! Pewnie to już jedne z ostatnich "podrygów" w tym roku... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Fajny film W sumie, to ciekawy skrót od "Graupner Elektro Junior" - "GEJ" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Pewnie to już jedne z ostatnich "podrygów" w tym roku... :cry: Cześć, czemu ostatnie? Zimą też sie fajnie lata, no pomijając pewien dyskomfort termiczny piekne krajobrazy bywają w zimie (osobiście nie lubie ale trudno - jak sie nie ma... itd). Może kamerka za krótko "trzyma", zrób zasilanie z wolnego kanału odbiornika i bedzie po sprawie, mam tak przerobioną FCO2 i nagrywa do zapełnienia karty... Fajny filmik - to w oddali to Łódz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 12 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 nooo.. mokro... zimno... nie wiadomo jak to będzie. :roll: Jak znam życie to jak pogoda się nada to ja w robocie będę :twisted: A zasilanie do FCO2 już dawno "zrobione" :wink: Dj. napisał/a: to w oddali to Łódz? tak to Łódź... O , a tu mam jeszcze jeden Rzeka Warta z lotu Juniora 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.