bubi120 Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam. Temat ten tworzę ponieważ poszukuje jakiegoś modelu motoszybowca dla brata. Interesuje mnie zestaw w wersji gotowej do lotu RTF ale bez aparatury, odbiornika. Wstępnie jestem zainteresowany zakupem z HC modelu Easy Fly ale może jest coś jeszcze godnego uwagi w pieniążkach do 400 zł ???? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi Łukasz
ksionc Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Czytając różne opinie o różnych szybowcach uważam że jednym z lepszych jest EASY GLIDER od multiplexa. Ponoć fajnie lata i jest w cenie do 400zł. Może by odpowiadał Twojemu bratu? :wink:
Cimek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Easy Glider jest z szczotką , Easy Glider pro jest pusty Wiec czy to Napewno RTF? ;x
bubi120 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Panowie interesuje mnie model z silnikiem, serwami i regulator Jestem coraz bardziej przekonany do Easy Fly z HC - godzinę oglądam filmiki na youtube i wydaje mi się, że model sprosta wyzwaniom. Pozdrawiam
Cimek Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 bubi poczytałem troche o tym Easy Fly'u wiecej pozytywnych komentarzy, niż odwrotnie, bierz go i nawet nie marudz :rotfl: :rotfl:
Janusz P. Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 Z własnego doświadczenia wiem że napęd szczotkowy w E. G. należy zmienić jak najszybciej na napęd trójfazowy- większa efektywność silnika przy mniejszym "zżeraniu" pakietu.
meloow Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 skoro chcesz kupić model bez nadajnika to zakładam że bedzie latał na twoim, tak więc może niech brat sam zrobi sobie jakiegoś totka czy coś podobnego , a za pozostałe pieniądze kup porządne (czyt. lepsze) wyposażnienie. W przeciwnym raze temat wraca jak bumerang i zapraszam do działu od czego zacząć lub daj ogłoszenie w dziale giełda.
bubi120 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Opublikowano 9 Listopada 2009 Dobra - więc temat rozstrzygnięty jutro zamawiam Easy Fly z HC i w najbiższym czasie opiszę co to za modelik Nadajnik akurat braciszek posiada a na budowę napewno nie będzie miał chęci. Pozdrawiam i temat do zamknięcia
Dj. Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 modelu Easy Fly ale może jest coś jeszcze godnego uwagi w pieniążkach do 400 zł ???? http://www.cyber-fly.pl/produkt-758.html Model naprawde godny uwagi ze względu na..., wszystko już zostało o nim powiedziane. Ostatnio staniały :mrgreen:
Barlu Opublikowano 10 Listopada 2009 Opublikowano 10 Listopada 2009 A może focus PC RTF? Nie lepiej? I cześć w PL dostaniesz.
bubi120 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Opublikowano 10 Listopada 2009 Kolego prosze cie nie zabijaj mnie tym Focusem - miałem ten model i niestety dla mnie żadna rewelacja - w standardzie silnik szczotkowy co na max obrotach jakoś leci poza tym żadnej furory. Pozdrawiam PS: Decyzja zapadła - Easy Fly z HC zamówiony - oczekiwanie na przesyłkę. Do zamówienia przekonał mnie ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=wRmazgQJWeE
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.