wichercat Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Czy ktoś się orientuje ile takie cacko kosztuje: Raven Fun 87" http://www.airtrade.pl/html/glownapl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Raven 27% kosztuje 860E, więc pewnie tamten nieco więcej. Może by po prostu zadzwonić na telefon podany na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 No najprościej ale o tej godzinie :crazy: pewnie śpią :devil: myślałem że może ktoś już się orientował..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam. Z tego co pamiętam to w 2008r. W na zawodach w Ostrowie kosztował ok.2000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daczkes Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Maćku widzę że apetyt rośnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Coś mi się o uszy obiło że Airtrade od wakaji zawiesił działalność , chyba że coś się zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Maćku widzę że apetyt rośnie:P nie tylko tak się tam orientuje :mrgreen: wiesz tak na przyszłość :devil: ile trzeba uzbierać....ale tak z drugiej beczki pytanie do bardziej doświadczonych czy jest różnica pomiędzy modelami z patyków a kompozytowymi... :roll: no bo za cenę kompozyta można mieć większy model patykowy...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Przede wszystkim wygoda składania i transportu - bez strachu o poszycie. A i zdarzało się, że najlepsze modele, najbardziej renomowanych stajni - patyki, rozsypywały się w locie, odlatywały skrzydła itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Maciek a policzyłeś ile więcej wychodzi taki np. 2,7m od Twojego 2,16 Yaczka? Jak sądzisz , że o koszt większego modelu i silnika to jesteś w plecy jeszcze o jakieś 3000 zł na szybko licząc. :ass: Krótko mówiąc 2 Yaczki 2,16m za 1/2 dużego Yaka 3m. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 /ciach/A i zdarzało się, że najlepsze modele, najbardziej renomowanych stajni - patyki, rozsypywały się w locie, odlatywały skrzydła itp. A i zdarzało się, że najlepsze modele, najbardziej renomowanych stajni- kompozyty rozsypywały się w locie, łamały się skrzydła itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Tomku tak tylko z ciekawości..........koszty to w sumie główna bariera i na pewno to nie model na ten etap mojego latania ale może kiedyś..............kiedyś twierdziłem że ponad dwa metry i benzyna to przerost formy nad treścią a teraz to moja miłość... :mrgreen: Ale ponawiając pytanie i pomijając rozpadanie się modeli w locie są istotne różnice w lataniu kompozytem vs patykowiec czy to tylko takie mercedesy do latania (wygląd itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie ma żadnej różnicy w locie pomiędzy dobrze wykonanym laminatem a dobrze wykonanym drewniakiem. Z tymi mercedesami tez bym nie przesadzał. Zarówno jedne jak i drugie mają swoje zalety i wady. Ja osobiście wole drewno, łatwiej się naprawia, łatwiej mocuje się wyposażenie etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 no to już mam jasność to jak już bleblamy bo pogoda pod psem to co powiecie o takim czymś: http://www.pilzers.net/index.php?main_page=product_info&cPath=24&products_id=136 p.s prognoza na weekend (sobota) jak na razie jest niezła trzeba by odpalić yaczka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.