Skocz do zawartości

witam,

xcree

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem z krosna i powracam po latach do tego pieknego hobby, puki co robie EPP i symulatorem cwicze 3D...troche na wyrost kupilem radyjko i teraz mam je na sprzedaz , w razie czego prosze na priv ;)

krystian

Opublikowano

widze ze jestem zbyt infantylny na to forum, czytam regulamin juz 5 raz i nie wiem o co kamon. dobrze ze czytanie nie jest zabronione, bo kupa fajnych informacji,

pozdrawiam mimo wszystko i zycze troche dystansu w deszczowe dni,

Krystian, co tez kilka dni bez latania ...

Opublikowano

czytam regulamin juz 5 raz i nie wiem o co kamon

Pierwszy akapit w regulaminie:

Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Aby uzyskać pełny dostęp do forum należy odwiedzić powitalnie i przywitać się. Jeżeli wszystko będzie ok dostęp uzyskasz do 24h.

A czy jest OK czy nie, zależy od tego jak się zaprezentujesz w powitalni. Jestem Krystian, dlaczego nie mogę pisać na ogół nie wystarcza administratorowi :-)

Poza tym, jeżeli zarejestrowałeś się tylko po to, żeby pisać w Giełdzie, to może lepiej zarejestruj się na Allegro?

Opublikowano

drodzy koledzy, NO OFFENSE

- nie wydaje mi sie zebym byl dla kogos niemily, a staralem sie poprawic w drugim poscie moje powitanie. Jezeli jednak ktos poczul sie urazony lub niezadowolony z mojego powitania to bardzo goraco przepraszam. wychodzi ze latwiej juz jest zalatwic cos w zusie niz wpisac ogloszenie :D

- na roznych forach pisuje rzadko, bo zwykle odpowiedzi na moje pytania tam juz sa.

Poza tym, jeżeli zarejestrowałeś się tylko po to, żeby pisać w Giełdzie, to może lepiej zarejestruj się na Allegro?

- dotad myslalem ze gieldy internetowe istnieja wlasnie po to by tam wpisywac ogloszenia ... uczymy sie kazdego dnia :P

pozdrawiam wszystkich

krystek

ps

zapisalem sie na allegro juz :D

Opublikowano

aby korzystać w pełni z forum stosuj się do regulaminu i wszystko bedzie jak powinno ...

- ciagle jednak apeluje do zdrowego rozsadku, szanuje forumowiczow i wasz czas ktory poswiecacie na moderowactwo, dlatego prosze o podpowiedz coz jeszcze moglbym o sobie dodac aby moc wpisac to co aktualnie chcialbym umiescic

k.

Opublikowano

witam

jestem Krystian, moze ktos moglby podpowiedziec, dlaczego nie moge utworzyc tematu w Giedzie ?

Do naszego zdrowego rozsądku nie musisz się odwoływać. Wpadasz na forum i z progu masz pretensje dlaczego nie możesz utworzyć tematu w dziale Giełda. Zamiast tego trzeba było tak jak prosimy, prosimy nie żądamy o napisanie kilku słów o sobie. To chyba nie tak znów wiele.

Żeby nie przedłużać dostaniesz dostęp do reszty forum bo jak napisałeś czytałeś regulamin forum kilka razy.

Pozdrawiam Adam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.