Misplaced Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Na początek pozdrowienia ze Szczecina dla wszystkich forumowiczów. Modelarstwem zajmuję się z przerwami od 11 lat, sam mając 23. Od zawsze miałem ciągoty ku modelarstwu lotniczemu, z początku bawiłem się tylko plastikami, czasem pojawiał się na stoliku Mały Modelarz. Później zainspirowany opowieściami taty o jego modelarni czasów PRL skierowałem się ku modelom latającym. Od początku interesowały mnie wyłącznie modele RC (chyba nie ma się czemu dziwić... ). Pod czujnym okiem mojego taty nabierałem wprawy w tej dziedzinie, następnie zacząłem samemu kreślić plany tego co mnie w danym czasie zainteresowało. Niestety z uwagi na rozpoczęte studia miałem długą przerwę, ok. 4 lata... Sporo zapomniałem i powoli staram się powrócić do swego poprzedniego hobby. Liczę bardzo na Waszą pomoc. Na początek nad projektem modelu ATR 72, ale żeby nie zaśmiecać forum, napiszę o tym w oddzielnym wątku :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witaj na forum I od razu proponuje zapoznać się z regulaminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misplaced Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Hehe.. Czy chodziło Ci konkretnie o mój awatar? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Hehe.. Czy chodziło Ci konkretnie o mój awatar? :roll: Domyślny jesteś :!: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misplaced Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Domyślny jesteś :!: :idea: Eeeee... Ale po co te zgryźliwości? Też Cię pozdrawiam :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Eeeee... Ale po co te zgryźliwości?Juz tacy jestesmy - kilka tygodni i nie bedziesz mogl bez nas zyc Witaj na forum 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misplaced Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Jasne Nie doczytałem, po prostu walnąłem ten sam podpis i awatar co zawsze dawałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.