modelarzkobi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak w temacie Najlepiej żeby była po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 A czego nie wiesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Nie bo kolega chce sobie ją kupić a niemoże znaleść instrukcji żęby wiedzieć co i jak w niej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 3 funkcje na krzyż i dwa miksery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 a dokładniej jakie funkcje i czy miksy są programowalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Konopka Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 7 kanałów. Kilka mikserów predefiniowanych (delta, flaperon, elevon, V-tail itp.). Trzy miksery dowolnie programowalne (nie można ich używać łącznie z tymi predefiniowanymi jeżeli zachodzą na te same kanały). Wszystkie potrzebne rewersy, zakresy wychyleń itp. Po 4 latach użytkowania nie trafiłem jeszcze na funkcję, której chciałbym użyć, a której nie ma w tej aparaturze. Fakt, że nie mam jakichś specjalnie zaawansowanych modeli... Jedyne, co dzisiaj już razi to mały i prosty wyświetlacz utrudniający programowanie początkującemu użytkownikowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Dodam jeszcze, że w wersji podstawowej radio ma 4 kanały, ale bezproblemowo można je rozbudować do 7 (zał - wył. lub proporcjonalnych ) stosując najzwyklejsze przełączniki lub potencjometry za parę złociszy. Użytkowałem MC 12, teraz ma ją mój syn- zero problemów. Wyświetlacz faktycznie trochę przedpotopowy, ale programowanie dość łatwe. Ogólnie polecam. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja posiadam instrukcje po PL podaj emaila to prześle ci na poczte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 modelarzkobi@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Już poszło na skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wielkie dzięki za fatyge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Właśnie - jakbyś chciał jakieś dodatkowe kanały typu zał/wył, to za 5 zł mogę zmontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.