modelarzkobi Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Nie bo kolega chce sobie ją kupić a niemoże znaleść instrukcji żęby wiedzieć co i jak w niej jest
modelarzkobi Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 a dokładniej jakie funkcje i czy miksy są programowalne
Piotr Konopka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 7 kanałów. Kilka mikserów predefiniowanych (delta, flaperon, elevon, V-tail itp.). Trzy miksery dowolnie programowalne (nie można ich używać łącznie z tymi predefiniowanymi jeżeli zachodzą na te same kanały). Wszystkie potrzebne rewersy, zakresy wychyleń itp. Po 4 latach użytkowania nie trafiłem jeszcze na funkcję, której chciałbym użyć, a której nie ma w tej aparaturze. Fakt, że nie mam jakichś specjalnie zaawansowanych modeli... Jedyne, co dzisiaj już razi to mały i prosty wyświetlacz utrudniający programowanie początkującemu użytkownikowi.
Tomek_W Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dodam jeszcze, że w wersji podstawowej radio ma 4 kanały, ale bezproblemowo można je rozbudować do 7 (zał - wył. lub proporcjonalnych ) stosując najzwyklejsze przełączniki lub potencjometry za parę złociszy. Użytkowałem MC 12, teraz ma ją mój syn- zero problemów. Wyświetlacz faktycznie trochę przedpotopowy, ale programowanie dość łatwe. Ogólnie polecam. Pozdrawiam.
czhomik Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ja posiadam instrukcje po PL podaj emaila to prześle ci na poczte
Pawel_W Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Właśnie - jakbyś chciał jakieś dodatkowe kanały typu zał/wył, to za 5 zł mogę zmontować
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.